Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Diši

Diši

Moja roka….pa vse moje telo….pa še kaka malenkost,hihi………diši po eni zelo lepi reči.Se vam svita,kaj bi to lahko bilo?
Perverzne misli niso dovoljene!
😉

česnu.,
definitivno.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

In kaj imaš ti proti glavnemu naravnemu zdravilu!!!????

nič.
čisto nič.
rada imam:
česnovo juho
zeljnato solato s česnom, ocvirki in toplim krompirjem
česen je dober za odganjanje vampirjev

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Česen odganja tud smotance…..
😉

predviddevam, da me boš 14.01. kušnil s česnom v ustih?
:-))))))

Odvisno kam te bom….
😉

hehe, glede na to, da je elastika v primerjavi s teboj ena velika reva, potem pričakujem, da me boš kvalitetno, kjerkoli že :-))))))))9

A misliš,da pa bom sploh prišel?
Imam neke tehnične težave…….

človek nekam gre, če si tiste ljudi, ki bodo tam, želi videti.
Predvidevam, da si svoje stare prijateljcie želiš srečat.
mene še itak ne poznaš in zato ti je verjetno vseeno, to je logično

New Report

Close