Diši..diši;))
Vse diši že po pomladi..gre una..pesmica..pri nas pa diši po kavi..in prihajajočem bozicnem casu..se mal..pa vstopimo v advent….komaj cakam..te dneve najbolj obozujem..yesssssssssssssssss…ma saj je vsak dan lep..ti pred bozicem pa meni se posebno ljubi-dragi..polno dobrote jih je..saj vem da je vecina una dobrota ponarejena…ampak kaj morem..ta cas obozujem!
Aja kletka moja..lep dezevn dan vam zelim in jaz grem tacat po luzah..tko..gre kdo z mano;))..pa dobro se obujte..jaz bom mela skornjcke..pa kanarcek bom..una palarinca modro-rumena;))..pa deznik tud tak..pa zraven mene bo racala ena mala racka..tud v enaki opravi..ma ej..upam,da me kdo ne odpelje ke nekam..ker bova res tacala in uzivala…se javim..kako je blo;))..papa
si čisto #@&{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}”$ al kaj je??????
še zime ni ti pa že o pomladi govoriš….EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jaz hočem sneg!!!!!
Ženska nora 😉
pa da slučajno nebi začela s kakšnimi lupčki pa kaj podobnega!!!!!!
***** te bom..a bi ti prebral do konca..kva men tudi pase..bozic..in vse kar disi po njemu sneg..da te omavzam,..okepam..da te u led spremenim..le pocak se ti..ves bos slinast..obljubim;))!!!