Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Diskretna srečanja – Želim prevarat ženo

Diskretna srečanja – Želim prevarat ženo

Zdravo.

Ne morm verjet, da sem se to odločil ampak sem se, … dovolj mi je …
Uglavnem, na kratko:
[list]star 32[/list]
[list]postava normalna, mogoče malo vitkejša 183 cm / 74 kg,[/list]
[list]sem vezan imam otroke ampak to naj te ne zanima, ker iščem zgolj sex[/list]

Predlagam, če si za, da mi pošleš mail, pa se preko maila za naprej dogovoriva.

Vsekakor pa najprej neka kavica, da vidiva če se sploh fizično privlačiva, ker kar tako spet ne mislim kr k vsaki skočt v naročje. In tud ti najbrž ne…

peter.senna123@gmail.com

Peter previdno,tukaj so ženske zelo neresne

Mogoče za info: iz katerega dela Slovenije pa si?
Majčica

Piši mu …a ne?

Zdravo… Dolenjska… me je pa dost po celi sloveniji, ker imam taksno sluzbo. Predlagam, da mi pises na mail, ce te zanima peter.senna123@gmail.com

Tuki pa si ne morem, da ne bi moraliziral.

Eno je, da si želiš sexa ali spremembe, ampak da tako direktno napišeš “želim prevarati ženo” in kot nickname dodaš še Zvest, tega pa ne razumem.

Torej si želiš sexa/spremembe, ali želiš samo varati? Ker če prav razumem bi Zvest rad varal…

To je zato ker zaenkrat sem se zvest in nikol v 13 letih nisem varal od kar sem z njo, zdej pa pac bom. Si je sama kriva.
Pa ne skrbi, bom spremenu nick v nezvest ko bom, da bo vse skladno s tvojimi moralnimi pravili.

Bolj zvestega od tebe še nismo videli. Zaslužiš si medaljo.

Hvala, vem. LP

vezan moški srednjih let išče žensko lahko starejšo ali močnejše postave za občasno srečanje bodi iz lj ali okolice ..vse je stvar dogovora..komar.ko@hotmail.com..

zakaj si je sama kriva? in česa imaš dovolj? meni deluje, kot da se hočeš maščevati za nekaj in se ti sploh ne gre za seks. kar bi bilo še bolj otročje kot pa da bi varal zaradi samega seksa.

Želim ti, da se bo vse razvedelo in ti zakon poči po dolgem in širokem, največjo svinjarijo vajinega zlaganega zakona bodo tako utrpeli otroci. Jih moraš imet res ful rad, ja, ja.

New Report

Close