Diskriminacija
Sodeč po komentarjih pod tega članka, večina sprejema ta novi sistem delovanja ker postavlja pomisleke glede njegovega delovanja kot na pr. – Kaj pa če bi pozabil, zgubil, imel prazno baterijo, in podobno, pametnega mobilnega telefona.
Kdaj bo pa resna debata glede Diskriminacije?
Lahko eni uporabljajo vso to novo tehnologijo (seveda pod njihove pogoje, ki pa jih ne bodo nikoli razkrili) eni pa nočejo! Torej, morajo obstajati več možnosti za vsakega. Edino to potrdi da živimo v ne diskriminatorni, svobodni, demokratični družbi ki dela za ljudi ker jih ljudi plačujejo.
In v današnjih časih da nekdo reče da to ni možno – je navadna laž! To je samo dokaz da ta oseba ima finančne koristi od ‘nove ureditve’ in novega sistema. Vse je možno. Vse se da. Vse težave so rešljive in z lahkoto.
Torej, bo sistem urejen da je ‘prijazen’ za vse!? Za svobodo izbire ki nam itak pripada? Ker smo mi, in naši predniki, zgradili in dali vse sistemu, da bi nam bilo vse lažje, boljše,…
Anonimno 4661, 13.04.2025 ob 13:17
Ja potem pa se zaperi doma v štalo in pač ne potuj po svetu če ti kaj ne paše, kdo ti pa brani ??
Torej, živimo v fašizmu? Saj si hodila v šolo, ali pa ne?
Če je samo ena ‘izbira’ in ena možnost, potem smo v zapor!
Če pa smo, potem naj nam plačajo vse položnice od elektrike, vode, smeti, bencin, nakup avta in hiše, hrane,…
Je zdaj bolj jasno ali potrebujete dodatna pojasnila?
Torej ste za DISKRIMINACIJO!?
Uau.. zagovarjaš da tisti ki nočejo, ali ne morejo, nimajo več pravic kot ostali ki bodo sprejeli nove pogoje, in naj jim se omeji vse?
Ker to lahko se potem izpelje vse povsod od trgovin do bencinskih črpalk, od šol do služb… Ops, čakaj malo, zakaj se mi zdi tole že znano!?
Torej, sistem samo za izbrane? In zdaj se počutiš da si ‘posebna’? Potem pa pojdi na svoje privat letalo…če ga imaš.
Torej, letališče, ceste, vse je zgrajeno od privatnikov ali od navadnih, delovnih ljudi? Nebo je v last privatnikom ali vsem nam? Torej, vsi lahko potujemo in si lahko izberemo sistem po katerem bomo delovali.
Ti si svobodna da si izbereš da uporabljaš to ‘storitev’, in jaz sem svobodna da si izberem da ne dovolim da si prilastijo moje osebne podatke ki jih nočem razkriti. Ker so moje!
Da vas kamere snemajo in identificirajo na podlagi vašega obraza je nelegalno. Nihče vas ne bo vprašal po dovoljenje torej ni legalno ker že vedo da ne bodo vsi privolili! In nimajo pravico da vam ne zagotovijo ‘storitev’ na tej podlagi ker že imajo vse informacije kdo je potencialno nevaren. Vse se že ve.
In ja, se takoj vidi da si plačan trol