Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Disneyland Pariz

Disneyland Pariz

A je katera bila z mulčki, kako izgleda kolk vas je stalo in ali se splača?

Hvala za odgovore in lep dan še naprej.

------------------------------------------------------------- Dneva ne mores zadržati, lahko pa ga izkoristiš LP

Bila je moja prijateljica. Bili so razočarani.
Podrobnosti ti ne znam povedat (sem pozabila, čeprav mi je vse poročala),
ampak ni bilo tisto, kar so pričakovali. Pa tudi zelo drago (precenjeno)
Bili so junija.

Mi smo bili za 1.maj

Bilo je odlično, bili smo s 6 letnico in smo se vsi zabavali.
Vstopnina je zelo draga za 3 čez 100€, notri je pijača in hrana tud zelo draga, je pa vse ala fast food, gužve ogromne povsod je treba čakat, no ampak to vzameš v zakup…
Cel park je čudovito zrihtan, rože, voda , vse umetelno izdelano….
En dan je skoraj premalo, ne uspeš vsega obdelat….
Bili pa smo not od jutra pa do večera do zapiranja pa nismo vsega videli.

Je pa res da pomoje kakšnemu 10 letniku ni več zanimivo

Me se zdi da se je splačalo, še posebi za otroke do 8 let – gradovi in gusrji

če te še zanima praši

Živjo!

Bila sem v Disneylandu v Los Angelesu. Cena vstopnice je res obupno draga (ca 12.ooo bivših sit) na osebo za en dan. V parku je bila obupna gneča, tako da si težko prišel kje na vrsto prej kot v eni uri. Gostinska ponudba tudi obupno draga. 2 dl kokakole npr. ca 1500 sit. Ampak se pa splača videti.

Lp, A.

Bili letos julija, vstopnina je nekje okoli 40 eurov/osebo, sin je še zastonj (2,5 let). Gužve nobene, ker smo seveda planirali tako, da je ne bo. Cene hrane zelo zasoljene. Atrakcije so bolj primerne za majhne otroke, se pa komot pogleda vse v enem dnevu. Mi smo šli okoli 19 že nazaj in na mnogih krajih smo bili dvakrat, trikrat, pri dinozavrih celo ene šestkrat.
Imajo pa tudi svojo internetno stran tako da si vse oglej tam.

2-dnevni izlet, hotel 4* z zajtrkom , vključno dnevna karta = cena 99.- EUR na osebo (glej http://www.eduscho.at)

Karte se splača kupit na spletu dan ali dva prej ker so na samem vstopu v park dosti dražje – https://tiqets.tp.st/Ip1systN Večerna predstava (disney iluminatium) je vredna ogleda (projekcija dinejevih junakov, ognjemet, laser show, light show, vodni shov) traja 20 minut.

New Report

Close