diva forum
Eno vprašanjce za petkovo popoldne :
A kdaj berete forume na Divi? Jaz kar pogosto, saj je prav nasmejim
neumnostim, ki jih pišejo v glavnem punce (mislim, da je starostni razred od trinajst let pa do zgodnjih dvajsetih),
Po svoje jim zavidam: tako mlade, naivne in neizkušene , pa se cel
dan pogovarjajo o parfumčkih, cunjicah in “problemi” s fanti.
“Hudi problemi”, ki jih imajo, se seveda ne morejo niti primerjati s takimi, ki jih zasledimo na nekaterih forumih MON.
Npr. fant punci ni pravočasno čestital za rojstni dan, pa napačno darilo je kupil, pa narobe ji je lubčka dal….. ojoj, ojoj – blagor vam punce,
da si lahko takle pisarite.
Ma, meni se zdi prav, da imajo svoj forum. Problem, ki ga ima človek ne glede na starost, je je zanj najpomembnejši, ker je to NJEGOV problem, težava. Tudi tukaj ženske pri 37-ih pišejo, kako so v mobilnikih od tipa našle sms druge ženske itd… a je zato ta problem bolj relevanten, kot pa pri punci, ki je stara 17 let? Čustva so čustva in hvalabogu, da se lahko nekje človek razpiše in dobi nasvete.
Men se zdi, da mi je bil pri 14 dost večji problem zakaj me un iz 8b noče tud pogledat k pa mi je zdaj za otrokom skakat pa gruntat kaj bo ušpičil.
Tist je blo takrat življenskega pomena, cele dneve sem gruntala o tem, a me je pogledal, a se mi je sam zazdel da me gleda…. a je gledal mojo sosedo…. ma znanost vam rečem.
Zdaj pa joj problem moj otrok grize, naslednji dan ne grize ampak ščipa, še naslednji me sam objema. Ma skoz so problemi, sam nekak grejo.
Kako bi blo fajn met takrat en tak fajn forum, pa mal kej gor napisat.
diva, tudi ti si bila nekoč otrok s problemi, ki so (bi) se marsikomu zdeli smešni in nepomembni, tebi pa so bili v danem trenutku najhujši. In tudi tukaj na MON – u, kjer smo “zrele” dive :-), najdeš več “smešnih” kot hudih problemov. Smešnih za nas, bralce, njim so pa zelo hudi. Meni je npr. tudi tole tvoje vprašanje zelo bedasto za odraslo osebo.