Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Divja zabava….vsaj zame

Divja zabava….vsaj zame

Na žurko sem že krepko zamujala. Lahko bi se reklo, da je bila zabava v polnem teku, razpoloženje na višku (seveda dodobra podkrepljeno z maligančki). Vedela sem, da bo to nora noč. Od zadnjega totalnega odklopa je minilo že preveč časa. Žulila sem svojo pijačo, ko se je moje oko diagonalno čez sobo zapelo z njegovim. Zanimiv tip. Prišel je do mene in začela sva se precej neobvezno pogovarjati. Pogovor pa je postajal vse bolj vroč, midva pa tudi čedalje bolj skupaj.
Kar naenkrat pa je stopil tesno k meni, z roko segel za moj vrat, me potegnil še bližje in me divje zalizal. Njegov moker mesnat jezik je v mojem telesu sprožil revolucijo in moj jeziček se je voljno odzval. Moja muca je bila v trenutku popolnoma mokra, moje bradavičke trde in pokončne kot dva vojaka. Na trebuščku sem čutila njegovega trdega korenjaka in vedela sem, da ga hočem takoj. Njegova prosta roka se je že plazila na mojo dojko in skozi tanko tkanino divje gnetla pokončno bradavičko, ki se je v odziv še povečala. Njegov jezik je še vedno divje obdeloval moja usta, ko me je stresel prvi divji orgazem. Moj krik so zadušila njegova usta. Sama nad seboj sem bila presenečena, saj se že od najstniških let ni zgodilo, da bi mi tako skoraj na suho, samo od zalizovanja prišlo.
Spogledala sva se; »kam?« Takoj sva si bila enotna, da je kopalnica najboljša rešitev. Komaj sva vrata zaklenila za sabo, že sva se divje in neučakano slačila. Njegov korenjak je skočil na svobodo in jaz sem ga takoj želela imeti v ustih. Usedla sem se na WC školjko in si ga vzela v usta. Oblizovala sem ga kot sladoled, z dolgimi potegi jezička, potem pa ga divje potegnila globoko v usta in vlekla kolikor sem le mogla. Divje in nenasitno sem ga sesala, z eno roko sem mu gnetla in stiskala rito, z drugo roko pa sem kot nora hitela po moji muci, ki že dolgo ni bila tako zelo mokra. Moja usta so hitela po korenjaku, še vedno sem ga divje sesala, ko mi je drugič v divjem krču prišlo.
Potegnil me je k sebi, me dvignil in mi zaril svojega tiča čisto do konca. Njegov jezik je ponovno napadel moja usta. Naslonil me je na steno in divje porival. Ko sem začutila, da se je njegov korenjak napel in začel streljati in me polniti, je meni še tretjič divje prišlo.

No za konec me je zelo zrajcala tvoja zgodba.S trdim bom odšel domov:-)

New Report

Close