Diž se žurerski narod!!
…. ma ne me basat, no!
….. polila ga, polila, polila ga, polila ga …… in
da me nauste basala o tistem pivnanju, ej, tolk a veste,
de se bo čez kup vidlo, sam tolk me lohka bašete!
M-
N’č Lili, pol je pa treba it. No, fajn se mej, pa
vsi ostali tudi, jaz tudi moram stran od tuki,
sem se pripopala, kot bi na smolo sedla,
zdaj pa me po hiši iščejo in vpijejo, kdaj bo kej za pojest! Grem, moram, ni kaj, dolžnost materinstva, zakonske zveze in kaj vem česa še, no, ta dolžnost kliče!
M.
Hvala, Mariči, ti vedno vse izvedes tako pedantno in profesionalno.. Jaz ze dolgo to vem, zato sem te pooblastil, da mi pazis na zajcka.. Saj ves, ko zajcek pride po dogem, dolgem casu na zur, rabi malo varstva bolj izkusenih zurerjev… Bemti, samo, da ga nisi prevec pazila, pa je se zdaj malo zmeden?
O, bemti, le kaj si s tem mislila? In nic nasega Stumpa ne omenjas, kaj je on bil cisto neopazen? Ne , v to verjamem! No, vem pa, da on sigurno ze ni bil hobotnica! saj je tudi on musketir! Lahko bi pa kdo od vas iz prve roke kaksna sodobna garazna vrata kupil, prilika je bila, pa se vem da jih rabite!
Vidis muca, to je pa zenska ljubosumnost! Ce bi bila bolj pridna, bi tudi ti dobila izlazak in bi lahko sama neposredno pazila na Mariči! Jaz ne vidim nobene potrebe, ker je Mariči punca od fare, ki bi si po vseh zakonih naravnega stvarstva v svojih letih lahko tudi se kaj sladkega privoscila, sam po moje casa nima za to, hehehe… Uf, upam, da ne bo prevec huda!
uh gledala film ljubav u boci..ehh pa šmrc šmrc…ob koncu filma sem bla pa čist preč,nad koncem filma.ježeš…kar lahko nardiš danes-za uživanje ne odlašaj na jutri!!Bemti je život lahko kratek….
Saj ni treba komentirat, jaz vsem privoscim samo in res vse; naj, naj in naj! Ne le Marici, ona to ve, tudi tebi, ampak ne samo tebi, temvec zares vsem ljudem na tej zemeljski krogli! Srece je dovolj za vse, le najti in vzeti jo je treba!!! To pa je tezko, ce gledas na svet samo z privzgojeno paradigmo, z tistim,kar mislis, da je dogma…. Muca, ko ti voda tece v grlo, prides do spoznanja, da klinc gleda vse usvojene moralne norme! Bog naj te blgoslovi in naj ti pomaga, da ne prides do tega spoznanja po podobni poti kot jaz! Le toliko!