Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Diznilend ali kaj podobnega)

Diznilend ali kaj podobnega)

A je 3,5 letnik že zrel za re zabaviščne parke ali je boljše še malo počakati.Nimam namreč denarja za vsakoletne obiske.

lp

Vem, da te v Gardaland ne spustijo, če je otrok manjši od 110 cm, verjetno je podobno tudi drugod. Po moje je boljše, da ga pelješ v ZOO. V Velenju imamo kao nek adrenalinski park za otroke – mogoče bo to primerno (pa še poceni – zastonj).

Lp

spustijo te notri, samo otrok potem ne more na vse naprave…

ja, no, sej to sem mislila… pa je pot zastonj.. tako daleč.

Lahko noč vsem!

pot že ni zastonj, je pa zaman :)) hec

Zdravo!

Mi smo bili s 3,5 letnico v Gardalandu in je bilo čist luštno.
Imajo kar nekaj “atrakcij” primernih za majhne otroke. Vse omejitve so opisane že na zamljevidu ob vhodu tako, da se lahko lepo organiziraš kam boš šel.
lp
klementina

Če mene vprašaš, bi 3,5 letnik imel dosti več od metanja kamnov v ribnik in spehoda po travniku z vohanjem rožic in raziskovanja žuželk. Če boš imela srečo, bosta ujela tudi kakšno kobilico in jo lahko skupaj opazovla v kozarcu za kumarice, ko ga lahko vzameš s seboj na izlet… Sama ga lahko veliko lepše animiraš kot te nori luna parki… To je samo finta za zdolgočasene potrošnike.

Verjamem, da je krasno, če otrok čuti stik z naravo in se starši potrudimo in mu to tudi omogočimo.

Kljub temu smo mi “nasedli” potrošništvu in smo lani šli za nekaj dni v Disneyland s takrat tri in nekaj letnico (in 8-mesečno dojenčico). Imeli smo se krasno. Ni mogla obiskati vseh stvari, a jih je veliko, ki so bile zanjo primerne. Celotno doživetje ji je ostalo zelo v spominu in se po enem letu še marsičesa spomni. Tam še odrasli mislijo, da so prišli v pravljico, otroci pa verjetno res zaživijo v pravljici.

Je pa seveda res, da je vse skupaj velika komercializacija in še pregrešno draga. Poleg tega je v glavni sezoni velikanska gneča – tako, da odsvetujem obisk čez vikend.

Mi smo imeli priliki iti, in smo pač šli. Če bi imeli izbiro, bi počakali še nekaj let, predvsem zaradi dojenčice.

Našemu takrat 2-letniku je bilo zelo všeč v Guliverlandii, to je blizu Gardalanda. Če ima rada živali pa mogoče Parco Naturo Vivo. Oboje je blizu Gardalanda oz. Verone.

Mirno počaka še leto ali dve, ne bo nič zamujenega. Zdaj bo otrok sicer užival in se imel krasno, vendar bo kasneje “užival bolj” – s tem mislim, da bo pri več rečeh lahko aktivno sodeloval. Vsaj sama se spomnim male iskrice žalosti, ko na “une tavelike avtočke” ni smel, ker je bil premajhen.

New Report

Close