Djerba – info

Najugodnejša – preverjeno (gremo mi letos že 2.) od Palme hotel**** El Mouradi Djerba. Cena, če plačaš neko akontacijo do 31.1. znaša za all inclusive 359 €/osebo + let. taksa.
1 otrok do 12. leta s starši gratis, drugi otrok plača pavšal 199 €.
Lani smo bili pa s Kompasom v LTI Holiday Beach **** in je bilo fenomenalno, samo so letos fuuuuulllllll podražili, tako da pri Palmi za isti luksuz plačamo cca. 1.000 € manj!

poleti sva bila v Djerba Castille, AI, 4 zvezdice. KAj naj rečem … vsega dost, ampak glede na to, da sva bla leto prej na celini v Mahdii, kjer je najlepše morje v Tuniziji, lahko rečem, da je bilo tam mnogo boljše. Na Djerbi je bilo morje umazano, kot tak gnoj se je nabiral (zgledalo je tako) medtem ko je bilo lani kristalno čisto. Ma celini hotel manjši, ampak mi je bilo boljše. Je pa povsod podobno kar se tiče ponudbe, tako da kateri kol hotel s 4 zvezdicami greste, bo podobno. JAz samo vedno gledam, da je morje tik ob hotelu, kar je pa v obeh primerih bil, tako da … Luštno, no.

Bluewind, če misliš iti v hotel El mouradi Djerba menzel ne odlašaj preveč. Nasploh če so to termini, ki se hitro zasedejo. Hotel je bojda super (bili lani prijatelji). Tudi mi gremo na Djerbo 20.8., vendar smo vzeli kar ruleto 4* in se bomo pustili presenetiti. Med drugim lahko dobimo tudi ta hotel in pa še tri, ki so še veliko dražji.
Sicer pa smo želeli še v El mouradi club selima konec junija, vendar je bil hotel včeraj že zaseden. Tako da smo se sedaj prijavili še za El mouradi Gammarth. Upajmo, da bo tudi v redu.

BILI SMO V HOTELU ABIR2X , DJERBA SUN, ISIS,DIANA RIMEL, KAJ PRIPOROČAM ? vSE RAZEN ABIRJA KJER SMO BILI DVAKRAT PA JE BILO VSAKO LETO SLABŠE . VSE OD HRANE DO ANIMACIJE ZA OTROKE . NAJBOLJ BI PRIPOROČI DIANA RIMEL AMPAK GA LETOS NI V PONUDBI TAKO DA STA ŠE OSTALA DJERBA SUN IN EL MOURADI . GLEDE IZLETOV JE TAKO : NAJBOLJ SE SPLAČA ITI Z AGENCIJO NA OTOK FLAMINGOV , GLEDE KROKODILJE FARME PA JE NAJBOLJE ITI V LASTNI REŽIJI ,KAJTI AGENCIJA ZARAČUNA PREVEČ TAKO DA SI ZA TISTO RAZLIKO LAHKO KUPITE KAKŠEN SPOMINEK . KDOR IMA PP LAHKO POVEM DA JE V TEM KOMPLEKSU HOTELOV ZELO POCENI TRGOVINA ( ĐAZIRA) KJER LAHKO KUPITE TAKO ALKOHOL KOT SOKOVE IN VSE OSTALO KAR JE VELIKO CENEJE KOT BI KUPOVALI V HOTELU. TJA VAS PRIPELJE TAXI NAMESTO PLAČILA PA DAŠ TAKSISTU DVE PIKSNI PIVA .

Hotel DIANA RIMEL Djerba ima v ponudbi Gulet in TUI, letalski polet
iz Brnika.
http://booking.tui.at/booking/tui_at/index.php?KID=791000&nurflug=&laenderkenner=A&abflughafen=LJU&termin=1238194800&te_g=1&ruecktermin=1257634800&rute_g=1&verpflegung=-1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&zielgebiets_kenner=133&dauer=6_7&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=pauschal&formular=4&&IFF=51733&zielgebiets_kenner=133&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&VBit=AI%20|