Najdi forum

Djerba – info

Odločili smo se, da gremo letos na Djerbo. Gledam ponudbe agencij in so tako različne, da je groza. Najbolj pa me moti doplačilo za letališko takso – nekateri navajajo 94 EUR, nekateri pa 78. Kaj je sedaj to?

Sicer pa, če mi lahko kdo predlaga kakšen dober hotel in ne predrag… (ALL in 4*).

Hvala!

Hotel Illiade beach.
Fenomenalen hotel, 4* in ALL. Noro

Najugodnejša – preverjeno (gremo mi letos že 2.) od Palme hotel**** El Mouradi Djerba. Cena, če plačaš neko akontacijo do 31.1. znaša za all inclusive 359 €/osebo + let. taksa.
1 otrok do 12. leta s starši gratis, drugi otrok plača pavšal 199 €.

Lani smo bili pa s Kompasom v LTI Holiday Beach **** in je bilo fenomenalno, samo so letos fuuuuulllllll podražili, tako da pri Palmi za isti luksuz plačamo cca. 1.000 € manj!

http://vancka.moj-album.com/

Imate mogoče kakšno info. od nekoga, ki je že bil v tem hotelu, ali letoval s Palmo?

Pojdi na siolov forum med potovanja pogledat. Tam je čuda napisano!

http://vancka.moj-album.com/

Tudi na travel.over.net je Djerbe kot listja in trave…

poleti sva bila v Djerba Castille, AI, 4 zvezdice. KAj naj rečem … vsega dost, ampak glede na to, da sva bla leto prej na celini v Mahdii, kjer je najlepše morje v Tuniziji, lahko rečem, da je bilo tam mnogo boljše. Na Djerbi je bilo morje umazano, kot tak gnoj se je nabiral (zgledalo je tako) medtem ko je bilo lani kristalno čisto. Ma celini hotel manjši, ampak mi je bilo boljše. Je pa povsod podobno kar se tiče ponudbe, tako da kateri kol hotel s 4 zvezdicami greste, bo podobno. JAz samo vedno gledam, da je morje tik ob hotelu, kar je pa v obeh primerih bil, tako da … Luštno, no.

Bluewind, če misliš iti v hotel El mouradi Djerba menzel ne odlašaj preveč. Nasploh če so to termini, ki se hitro zasedejo. Hotel je bojda super (bili lani prijatelji). Tudi mi gremo na Djerbo 20.8., vendar smo vzeli kar ruleto 4* in se bomo pustili presenetiti. Med drugim lahko dobimo tudi ta hotel in pa še tri, ki so še veliko dražji.

Sicer pa smo želeli še v El mouradi club selima konec junija, vendar je bil hotel včeraj že zaseden. Tako da smo se sedaj prijavili še za El mouradi Gammarth. Upajmo, da bo tudi v redu.

Poglejte direktno na
gulet.at
tui.at

Letaliških taks ni posebej kakor tudi ni plačila turistični agenciji kot pri nas, ki to posebej zaračunajo. Zdravstveno (če želite) se pa dajte zavarovati pri Vzajemni pod Evropa.

Ko iščete vtipkajte odhodno letališče Ljubljana.

…letošnje znižane takse pri Intelekti so 59€ !
Sicer pa, če imate otroke do 16 (pavšal) Djerba Sun Club (4+*, AI) !

Sem že plačal počitnice pri Kompasu – letališka taxa je 59 €/osebo.

Sicer pa grem v Vinnci Djerba, kjer je za enega otroka zastonj za drugega pa pavšalna cena – mislim da 209 €.

LP

Rudy, sem pregledal tudi avstrijski Tui (Gulet)…cca. 30% dražje kot Djerba Sun pri Intelekti !

Glede na to, da je na Djerbi veliko trave, me zanima, če mi lahko kdo svetuje, kateri so tisti hoteli, kjer je voda brez te nadloge.

Ste primerjali sobe, PP, AI ?

Tudi mi smo enkrat in nikoli več nasedli, soba je bila kot greznica, smrad
po fekalijah, da nam je še obleka smrdela.

Ne pretiravaj s tem smradom. Mogoče ste ga pa že s sabo prinesli, da vam je vse tako smrdelo.

Samanta, na Djerbi zaradi močnih morskih tokov povsod nanaša travo. Hotelske plaže čistijo, seveda pa na 100 % odstranitev ne računat.

: xxs

Ko smo raziskovali, smo zvedeli, da ste vi bili v tej sobi pred nami
in pustili ta smrad.

Letos gremo na djerbo že petič in vsako leto v drugi hotel , tako so se odločili otroci ki jim je tam zelo všeč pa tudi z ženo zelo uživava tam. Če ima kdo kakšno vprašanje naj napiše L. P.

Katere hotele ste obiskali, kaj od tega priporočate.

Bili v Penelope. Po novem sedaj spada ta hotel v sklop Magic Life.

BILI SMO V HOTELU ABIR2X , DJERBA SUN, ISIS,DIANA RIMEL, KAJ PRIPOROČAM ? vSE RAZEN ABIRJA KJER SMO BILI DVAKRAT PA JE BILO VSAKO LETO SLABŠE . VSE OD HRANE DO ANIMACIJE ZA OTROKE . NAJBOLJ BI PRIPOROČI DIANA RIMEL AMPAK GA LETOS NI V PONUDBI TAKO DA STA ŠE OSTALA DJERBA SUN IN EL MOURADI . GLEDE IZLETOV JE TAKO : NAJBOLJ SE SPLAČA ITI Z AGENCIJO NA OTOK FLAMINGOV , GLEDE KROKODILJE FARME PA JE NAJBOLJE ITI V LASTNI REŽIJI ,KAJTI AGENCIJA ZARAČUNA PREVEČ TAKO DA SI ZA TISTO RAZLIKO LAHKO KUPITE KAKŠEN SPOMINEK . KDOR IMA PP LAHKO POVEM DA JE V TEM KOMPLEKSU HOTELOV ZELO POCENI TRGOVINA ( ĐAZIRA) KJER LAHKO KUPITE TAKO ALKOHOL KOT SOKOVE IN VSE OSTALO KAR JE VELIKO CENEJE KOT BI KUPOVALI V HOTELU. TJA VAS PRIPELJE TAXI NAMESTO PLAČILA PA DAŠ TAKSISTU DVE PIKSNI PIVA .

Hotel DIANA RIMEL Djerba ima v ponudbi Gulet in TUI, letalski polet
iz Brnika.

http://booking.tui.at/booking/tui_at/index.php?KID=791000&nurflug=&laenderkenner=A&abflughafen=LJU&termin=1238194800&te_g=1&ruecktermin=1257634800&rute_g=1&verpflegung=-1&zimmer=-1&sportmoeglichkeiten=-1&zielgebiets_kenner=133&dauer=6_7&personen=25;25;;;;;&anzahl_treffer_seite=10&engine=pauschal&formular=4&&IFF=51733&zielgebiets_kenner=133&detail=termine&showresult=1&startposition_hotel=0&VBit=AI%20|

Na povezavi izgleda OK.

New Report

Close