dlake na bradi
Pozdravljeni,
na vaši spletni strani sem zasledila, da odstranjujete dlake tudi z epilaciji ( električno iglo) in me zanima sledeče.
Moja hči ima na levem delu brade cca 7 črnih dlačic ki jih puli s pinceto, kakšna se tudi vraste in potem izgleda grozno, drugje na bradi črnih dlak nima, stara je 17 let. Ali bi se s to metodo te dlačice lahko odpravilo in kakšn je cena tega postopka. Je to kaj boleče?
hvala za vaš trud in odgovor
mama
Pozdravljeni,
To je prava terapija, ter ipl metoda sta primerni , da resimo problemcek ki ga ima vasa hcerka.
Obe metidi nista nic posebno boleci, malo se cuti, da nekaj delamo.
Pri obeh metodah trajno korenine in s tem dlako odstranimo, le ipl je malo hitrejsa metoda. Ponavadi se odlocimo po pregledu kaj bi bilo za stranko najucinkovitejse in najhitrejse.
Terapije se lahko zacne izvajati v septembru ko ne bo tako vroce vec, 3tedne po morju.
Obe terapiji sta podobne cene cca 20€ na obisk, predvidima 5 obiskov, ki se pa delajo 1na mesec,
Lepo vabljeni,
Cosmeticline-Petra Hojak
Pozdravljena,
moram zelo pohvaliti vaš salon oz. opravljeno storitev. Pred 10 dnevi sva obiskali vaš salon, kjer so hčeri opravili nego obraza (ga. Eva) s katero je bila zelo zadovoljna. Ni pa ji mogla odpraviti teh par nadležnih dlak na bradi, ker to pa opravljate samo vi. Tako da je k vam naročena v ponedeljek…. se vidimo. Komaj čaka da se reši še tega.
hvala že v naprej in lep pozdrav.
mama