Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dlake na spolovilu

dlake na spolovilu

Ne vem ali imam samo jaz te probleme, ali pa se o tem preprosto ne govori……
Rada sem urejena in k temu spada tudi frizurica, no…..tam spodaj. Brijem se z britvico. Tu pa nastanejo problemi. Seveda sveže dlakice že po dveh dneh pokukajo na plan in potem me vse srbi, ker se zatikajo ob perilo, dobim rdeče pikice in… Skratka, vse skupaj izgleda grozno in je izredno neprijetno. Prosim za kak koristen nasvet. Vnaprej hvala.

ja tud meni gre na zivce zatikanje za perilo… samo mislim, da ne gre drugače, ker dlake bodo vedno zrasle in se zatikale ne glede na sredstvo s katerim jih odstranjuješ (jaz se ne brijem, jaz na bikini predelu uporabljam depilacijsko kremo). sicer nimam problemov s pikicami, ampak mogoče bi ti proti srbenju in rdečim pikicam pomagala kakšna nežna krema brez alkohola…

Meni se zdi najbolj koristno, da se prenehaš briti na vsem področju ter se začneš depilirati z voskom na, kako naj se izrazim…razširjenem bikini področju. Bo boljše za kožo in tvoje počutje. Sredinske dlačice si pa čimvečkrat postrizi in pazi, da se ne urežeš v češpljico :). Če se še nisi depilirala z voskom povprašaj po kakšni dobri kozmetičarki. Res je da boli, ampak se da preživeti in sčasoma se navadiš. Vsaj jaz sem se navadila.

Veliko uspeha
Kuki

Hvala, mogoče res lahko poizkusim z voskom.

auuuuuuuuuuu…..

Ja auuuuuuuu.. Jaz raje ne bi.

Ne se ustrašit!!! Poskusi najprej samo na ¨bikini line¨ in še malo proti sredini, da vidiš, kje in koliko te boli. Lahko da te ne bo nikjer, lahko te bo bolelo samo proti sredini…Vsekakor, verjetno že veš, da bo potrebno stisniti zobe, ampak še vse smo preživele.

Poročaj o rezultatih.

LP 🙂 Kuki

oglejte si post depiliranje!!!

Sam res koliko ženske damo za urejene tamale, moški pa imajo teke neurejene “gmajne” hehe :))

New Report

Close