dlake pod popkom
tudi jaz imam iste težave…in ne vem kaj naj naredim ker so grozne in nikakor jih ne morem zakriti ker so dolge in temne… poskusila z belilno kremo vendar ni uredu… če si jih z voskom pa imam iste težave kot nihče z depilatorjem…
help???? a mogoče katera ve kako je z laserjem? in koliko to stane??
lp
Tudi jaz se vam pridružujem. Jaz rešujem problem z belilno kremo, problem pa je ker se mi pojavljajo tudi nad popkom. potei še gre, ker posvetlijo na soncu. Kaj pa pozimi?Ne morem povsod uporabljat belilne kreme. A ni poraščenost po telesu namenjena moškim telesom? Zakaj se potem jaz ubadam s tem.
Ima morda katera od vas tudi kakšno dlakico na prsih, oz, na kolobarčkih?
lp
Ola punce!
jaz mam resitev, res da je treba ponavljat vskke 14 dni…ampak pomaga VEET, krema-depilacijska,.pustis par minutk(5-6)in z lopatko na trdo potegnes, par minutk je rdeco od drgnjenja ampak kasneje ful lepa koza brez dlacic, kar se pa dlacici tice okoli kolobarja bradavick, pa si razkuzi z alkoholom, blagim, nato pa s pinceto, prvic bo mogoce mal bolel, ampak kasneje no problem, …vso sreco
A od beljenja dlake ratajo šibkejše? Imam dolge, temne in močne dlake, tako da ne vem, če to pride v poštev. Z veet sem si tudi že, ampak ostanejo čist čist majhne pikice. Pa zrastejo kar hitro. Jaz se potem s pinceto nanje spravim, ampak kaj, ko so ene vraščene in potem naredim cel masaker. Še kratke majčke si ne upam obleči.
Kolikokrat se mora ponovit z laserjem in koliko stane?
Hvala vsem!
Ja, zadnje moje sporocilo je bilo prohlapno. Naj vam sedaj bolj natancno odgovorim.
Imam dva naslova v Ljubljani, kjer je zagotovljeno tudi strokovno – dr. Adamiceva in dr. Jasna … . Prva je malo drazja, kot druga. Poglejte malo po www straneh, kajti obe osebi imata svoje spletne strani. Po prvih informacijah, do katerih sem prisla, je cena epilacije nog okrog 100000 SIT, odvisno od velikosti (nekateri smo bolj suhi, drugi bolj debeli), bikini predel 30000 SIT, itd. Je pa to tako, da s tem ni vse koncano. Je drago, toda ta postopek je potrebno se ponavljati, dvakrat in tudi veckrat. Pogoj pa je tudi, da tisti del, ki ga zelimo s lasersko epilacijo odstranit nadlezne dlake, ne sme biti “osoncen” – zato, ce ste se skrivali v hlacah to poletje, ste primerni za ta postopek, drugace pa ne (bo pa treba pocakati nekaj casa – nekaj mesecev).
Kupila sem si depilator “Philips ice satinele” Z njim si odstranjujem dlake po nogah, bikini predel, pod popkom in pod pazduho. Ponavadi 1x na 14 dni. Brke pa si odstranim z voskom. Najbolj pomebno pri depilaciji je, da dlake odstranjuješ v nasprotni smeri rasti. kajti če to ne boš naredil, se ti lahko vraščajo. Še bolj pomebno pa je, da si z sisalovo rokavico vsaj 2x na teden preščetkaš vse telo in s tem preprečiš, da bi dlaka rastla v koži .
Skratka zadevo moraš dobro obvladati in potem gre. Še najbolje pa je depilacija z voskom, vendar moraš biti za to najprej naučen, kajti drugače boš naokoli hodil ves moder… .