Najdi forum

Vem, da se je o tem že pisalo, ampak še nisem našla prave rešitve. Moj problem je tak, da imam dlake po prsih ( okrog bradavičk), pa na ritnicah..najbolj me motijo prve, pa me zanima, kako jih odstranjujete, jaz si jih pulim s pinceto, ampak mi potem nastanejo mozolčki. Zanima me če obstaja kako razkužilo, da se te ti ne bi pojavili. Ali pa če katera ve koliko stane laser in kje take posege opravljajo. Hvala že v naprej za odgovore, ker me ta stver resnično spravlja ob živce (in ob samozavest)

Bila sem na laserski depilaciji pri dr. Adamičevi na Parmovi, Lj. in mi je rekla, da se da tudi okoli bradavičk dlake varno odstraniti. Sama sem se jih znebila na bikiniju. Potrebnih je bilo okoli 5 obiskov, ni ravno neboleče in ne poceni, sem pa po dveh letih še vedno zelo zadovoljna. Polona

Polona, a bi ila lahko tako prijazna in malo bolj podrobno povedala, koliko te je to stalo in kako je izgledalo. Hvala!

Prvi obisk je najdražji, cca 50.000 SIT, potem pa sem za toliko denarja dobila obdelavo nog do kolen. Ležiš, zdravnica pa te presvetljuje z laserjem. Vsakič, ko se laser sproži, obdela 1cm2. Kadar ni žive dlake, samo malo zaskeli, nič hudega, ko pa naleti na dlake, pa kar fino zapeče. Za bikini je to približno 100x. Amapk, punce, zdaj sem pač brez dlak po stegnih!

Blagor tebi!
Dovolj mi je vsega. Jaz grem tudi. Imaš morda kako kontaktno številko ali kaj podobnega. Prosim!!!

pojdi na http://www.geocities.com/dermart7/ , kjer je bolj natančno vse opisano,tudi cene.

Živjo!

Zanima me, koliko stane lasersko odstranjevanje dlak na bikini predelu? Čao

Živjo!

Zanima me, koliko stane lasersko odstranjevanje dlak na bikini predelu? Čao

Posluh punce!!
Vse, ki imate probleme z veliko poraščenostjo dlak obiščite svojega zdravnika (seveda z neobritimi nogami 🙂 Če on to potrdi vaše probleme, vam socialna prispeva 50% denarja pri laserski depilaciji. A ni to kul no!

New Report

Close