DLAKE

A če se brijete, vas drugi dan nič ne srbi in skeli. Jaz sem poskusila, pa je bilo dva dni grozno, tako da sem komaj hodila, saj bi se najraje kar naprej praskala. Pa tudi dlake hitro pridejo ven in potem pikaš tam doli, kar se mi ne zdi najbolj vzpodbudno za naše moške. Zato sem poskusila z depilacijo. Z depilatorjem, ki ga uporabljam tudi za noge, si populim tudi “bikini”.
Klementina!
Daj prosim napiši, kam si šla na lasersko odstranitev, kolikokrat si morala postopek ponoviti in koliko si plačala. Mislim, da so to informacije, ki jih bomo tu vse vesele.

Js pa to delam kar po filingu. Vidim pa itak ne nič. Pa vam povem, da zmeraj rata. Se še nisem kdaj porezala. Je blo pa smešno, ko sem to izvajala med nosečnostjo – z veliiiiikim trebuhom.
Aja – še ena nosečniška. Ko so me pripravljali na porod, sem se jaz (normalno, kaj pa češ – me pa ja ne bo druga baba brila tam spodaj) čisto do konca pobrila. In babica je bila fuuul radovedna zakaj. Sem si mislila, ja ženska kje pa živiš???
Ajša, to mora bit pa res kaj za videt :))))))))))
Ja, res! :))))))))
No, še to ti povem iz strani bodoče babice; me smo na praksi morale vse ženske obrit, pa smo se zmeraj spraševale, kako to, da niso obrite! Pol nam je kliknilo- trebuh! :))))
No, pa pride enkrat ena ženska, srednjih let, ful porezana spodaj, pa je rekla, da se je skušala brit, pa ni nič vidla in se je čist porezala. Boga.
Jaz, ko bom noseča, če se ne bom mogla sama, bom ziher rekla fantu/možu! :)))
Takrat menda teh mojih akrobacij ne bom mogla izvajat! :))))
No, sej da ne bote misle, da se zmeraj tak, ponavadi se kar pod tušem, ampak ko pa se hočem temeljito, pol pa je druga pesem. :)))
Aja, še to; jaz uporabljam britvice Satin Care, ki so mi res najboljše. Zadnjič sem si kupla one barvne Bic-ove, pa sem se prvič po ne vem, kolikih letih porezala po nogah!!!! Tak, da ni več variante za kaj druga kot Satin Care pri meni.
Joj, je že katera probala gel za britje od Balee z vonjem po jagodah? Fantastično diši!

Ajša!
Ja Balea je zakon! Meni je najboljši tisti z medom. Uporabljam pa ne boš verjela – moško britvico (za večkratno uporabo). Najboljše so mi. Nič ne porežejo. Z ženskimi sem že davno nehala. So preslabe.
Js bi pa crknila, če bi me kdo drug bril. Sicer sva enkrat probala s fantom, pe me je tako žgečkalo, da nisem zdržala. Zato sem mislila, da je bolje, da to med porodom naredim sama. Si predstavljaš kako bi zgledalo, da bi se jaz začela ful smejat med britjem… :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))
Zdaj si pa predstavljaj boge “naše” porodnice, ki jih je brila ena izmed nas, s celo tresočo roko, da ja ne bi kaj porezala (tiste britvice so pa itak tiste čist ta slabe, se pravi, da ravno z njimi porežeš), zraven pa jo je gledalo še pribl. 5 drugih deklet + mentorica! :((( Boge ženske! Čist so ble v zadregi!
Mene bi po moje tudi motlo, če bi me kdo drug tam spodaj bril, zato vse sama, če pa ne bo šlo, pa bom pač raje rekla fantu/možu.
Drugače glede moških britvic pa maš prav, ja, jaz mam pri fantu zmeraj eno njegovo Mach 3, ki mi jo odstopi, če se tam kdaj brijem, pa jo mam tudi rada. Samo pač za sebe si kupujem vseeno ženske- moč navade verjetno.
Te z medom še pa nisem probala, sem prej vedno kupovala od Satin Care-a pa sem ugotovila, da je res predragi šport to, pa Balei nič ne manjka! Še boljša je!

Forum je zaprt za komentiranje.