Najdi forum

DLAKE

MENE PA ZANIMA, ČE SE DEPILIRATE TUDI PO RITKI, OZ. NE VEM KAKO NAJ SE IZRAZIM. SAJ VESTE, DA SMO KOSMATE TUDI PRI ANUSU. JAZ SE .

jaz ne….

Jaz se brijem tudi okoli anusa.

Jaz pa sem šla na lasersko depilacija. Pa so mi jih odstranili tudi tam. Rezultat je odličen.

Klementina,

koliko pa si plačala??

A če se brijete, vas drugi dan nič ne srbi in skeli. Jaz sem poskusila, pa je bilo dva dni grozno, tako da sem komaj hodila, saj bi se najraje kar naprej praskala. Pa tudi dlake hitro pridejo ven in potem pikaš tam doli, kar se mi ne zdi najbolj vzpodbudno za naše moške. Zato sem poskusila z depilacijo. Z depilatorjem, ki ga uporabljam tudi za noge, si populim tudi “bikini”.

Klementina!

Daj prosim napiši, kam si šla na lasersko odstranitev, kolikokrat si morala postopek ponoviti in koliko si plačala. Mislim, da so to informacije, ki jih bomo tu vse vesele.

Kako pa se obrijete okoli anusa? Jaz se ne morem toliko skloniti, da bi videla kaj delm (če me razumete) – ali imate kako pomoč, sistem?

NO, JAZ SE NE BRIJEM, AMPAK SE DEPILIRAM OKOLI ANUSA. SAMO NAMAŽEM SE, NATO PA POD TUŠEM SPLAKNEM, OZ. UMIJEM. NIČ ME NE PEČE, NE SRBI , SAMO MALO HITREJE ZRASTE. ZAČELE SEM SE DEPILIRAT, KO SEM MORALA NA OPERACIJO HEMOROIDOV, MIŠICE IN FISUR.

Absolutno se brijem. Kako bi pa zgledalo,da bi bilo tam spredaj vse lepo poštimano, zadaj pa kosmato. Fuuuj!!!

Hvala bogu, da ste načele to temo! Jaz sem se že sekirala, da sem edina reva pod soncem, ki ji ni bilo prizanešeno z nadležnimi dlakami, tudi tam…
Klementina pa nas je samo zrajcala s tole trajno odstranitvijo, zdaj pa se je potuhnila… Klllementiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, heeeeeeelp!

Živjo tepka jaz sem že več kot eno leto Tepka, če te ne moti preveč spremeni nick al daj pa kakšen dodatek zraven.
Hvala

Maggi, probaj z ogledalom- malo improviziraj!
Jaz se spodaj brijem tako, da sedim na wc školjki, pa izvajam zraven prave akrobacije, moraš bit dokaj gibčen, ker ko grem z britvico čist nazaj, mam nogo že čist za vratom! :))) Če bi me kdo gledal zraven… :)))

Js pa to delam kar po filingu. Vidim pa itak ne nič. Pa vam povem, da zmeraj rata. Se še nisem kdaj porezala. Je blo pa smešno, ko sem to izvajala med nosečnostjo – z veliiiiikim trebuhom.

Aja – še ena nosečniška. Ko so me pripravljali na porod, sem se jaz (normalno, kaj pa češ – me pa ja ne bo druga baba brila tam spodaj) čisto do konca pobrila. In babica je bila fuuul radovedna zakaj. Sem si mislila, ja ženska kje pa živiš???

Ajša, to mora bit pa res kaj za videt :))))))))))

Ja, res! :))))))))

No, še to ti povem iz strani bodoče babice; me smo na praksi morale vse ženske obrit, pa smo se zmeraj spraševale, kako to, da niso obrite! Pol nam je kliknilo- trebuh! :))))
No, pa pride enkrat ena ženska, srednjih let, ful porezana spodaj, pa je rekla, da se je skušala brit, pa ni nič vidla in se je čist porezala. Boga.
Jaz, ko bom noseča, če se ne bom mogla sama, bom ziher rekla fantu/možu! :)))
Takrat menda teh mojih akrobacij ne bom mogla izvajat! :))))

No, sej da ne bote misle, da se zmeraj tak, ponavadi se kar pod tušem, ampak ko pa se hočem temeljito, pol pa je druga pesem. :)))

Aja, še to; jaz uporabljam britvice Satin Care, ki so mi res najboljše. Zadnjič sem si kupla one barvne Bic-ove, pa sem se prvič po ne vem, kolikih letih porezala po nogah!!!! Tak, da ni več variante za kaj druga kot Satin Care pri meni.

Joj, je že katera probala gel za britje od Balee z vonjem po jagodah? Fantastično diši!

Ajša!

Ja Balea je zakon! Meni je najboljši tisti z medom. Uporabljam pa ne boš verjela – moško britvico (za večkratno uporabo). Najboljše so mi. Nič ne porežejo. Z ženskimi sem že davno nehala. So preslabe.

Js bi pa crknila, če bi me kdo drug bril. Sicer sva enkrat probala s fantom, pe me je tako žgečkalo, da nisem zdržala. Zato sem mislila, da je bolje, da to med porodom naredim sama. Si predstavljaš kako bi zgledalo, da bi se jaz začela ful smejat med britjem… :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ups, ne med porodom, amprak PRED porodom. Sicer sem pa itak mela sekcijo.

:)))

Zdaj si pa predstavljaj boge “naše” porodnice, ki jih je brila ena izmed nas, s celo tresočo roko, da ja ne bi kaj porezala (tiste britvice so pa itak tiste čist ta slabe, se pravi, da ravno z njimi porežeš), zraven pa jo je gledalo še pribl. 5 drugih deklet + mentorica! :((( Boge ženske! Čist so ble v zadregi!

Mene bi po moje tudi motlo, če bi me kdo drug tam spodaj bril, zato vse sama, če pa ne bo šlo, pa bom pač raje rekla fantu/možu.

Drugače glede moških britvic pa maš prav, ja, jaz mam pri fantu zmeraj eno njegovo Mach 3, ki mi jo odstopi, če se tam kdaj brijem, pa jo mam tudi rada. Samo pač za sebe si kupujem vseeno ženske- moč navade verjetno.

Te z medom še pa nisem probala, sem prej vedno kupovala od Satin Care-a pa sem ugotovila, da je res predragi šport to, pa Balei nič ne manjka! Še boljša je!

hojla, s čim se pa po britju namažete, da je čim manj ppikic?

Jaz uporabim baby puder, tak da malo pomiri kožo, pa pikice se ne delajo tako fejst.
Sicer, če se prepogosto brijem (recimo vsak dan ali na vsaka dva dni), pol so v vsakem primeru pikice in tu ni kaj, to je verjetno tudi odvisno od občutljivosti kože.

Ma da se kupiti neke gele in fluide za po britju. Ti kožo pomirjajo in upočasniho rast dlak. Jaz si bom to stvar nabavila pred poletjem, zdaj ni take panike, ker sem skozi v hlačah.

Js z ničemer. Pikce so itak. Namazano al pa ne. Pri mazanju me pa vse peče. Ajoj…

brijem, tudi mene je skrbelo, da sem edina, ki se brijem tu!!

Punce, kaj pa depilacija pri kozmetičarki? Meni je pa to najboljše, res da je treba potrpeti, ampak vsaj tistih pikic ni in nič ne srbi, ko začnejo poganjati. Potem pa ene parkrat malo s pinceto popraviš kakšno odvečno, pa na pravo luno paziš, ko greš h kozmetičarki in tako zdržiš kar 3-4 tedne.

Kakšna pa mora biti luna?

Špelca, daj povej kateri geli so to, proooosim.

Norim zaradi pikic in vraščenih dlak. Po britju sem že čez pol dneva “robata”, z depilatorjem pa se dlake vraščajo, pikice pa so grozne za videt.

Me je že imelo, da bi se pustila zaraščeno, pa tudi ne gre….

Help!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close