Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu dlakice

dlakice

Moški, mene pa nekaj zanima.
Kako bi reagirali…. ste z žensko in prvič opazite, da ima na joškicah ene par sicer svetlih dlakic.

In ženske, kako se vam to zdi? Ali si jih populite, ali pobelite, ali karkoli že???

LP

brrrrr. NE PO JOŠKIH!!!!

lepo te prosim!!! mislim…… kjer-koli drugje, sam ne po joških!!! kako pa to zgleda, če nosiš dekolte???? a se ti vidi ljubavni tepih?? :)))

ne….. brez zajebancije…… ni fajn….. probaj porihtat…. kako? …..em to boš morala pa ženske vprašat :))

LP

Remedy

Haha, sej ni ljubavni tepih 🙂

Na eni strani ena dlakica in na drugi strani dve.

Ma sej grem porihtat. K me ful moti. Brrrr!!!!

Choco:

ej…. da se ne boš zdej rihtala samo zarad tega, ker sem jst to rekel!!! Ti delaj in bodi taka, kot tebi ustreza!!! če pa tipu ne ustrezaš, pol si pa raje najdi drugega tipa, kot pa da spreminjaš sebe, ker si boš s tem naredila veliko večjo uslugo glede samozavesti :)) verjemi!

jst sem tut kosmat……. pa a misliš, da bi se šel brit po prsih , pa po trebuhu, če bi rekla ena ženska na forumu, da jo to moti?!?!?! ……malo morgen…… sej je dost takih, ki jim je to všeč… :))

LP

kosmatinec Remedy

A bi rad bil všečen, ti remedy, ha ha?

Pa samo nekej, zakaj se pa ne bi porihtala? A nej bi si drugega tipa našla, ker ima eno dlako tam kjer ji/mu ne ustreza?
Npr. že od kar pomnim si brijem dlake po nogah in luliki. Kaj če bi mojega tipa ful motilo, ker imam nekaj mehkih dlačic pod pazduho? Naj si bi jih obrila ali naj zamenjam moža? Kaj misliš, ti samski kosmatinček?

Sem jih šla preštet. Še malo manjka, pa bo res pravi ljubavni tepih. Pol ga bom pa lahko teb prodala Remedy, pa če boš slučajno postal plešast, si ga na glavo presadiš!

backa:

:)) ok…. tolk ekstremno nisem mislil…… :))) itak, da se človk prilagaja do neke meje…… ampak po mojem je pa meja tam, kjer ti začneš s prilagajanjem škodovat sama sebi!!! In jst nisem mislil, da naj zamenja tipa zato, ker ji je tip rekel: ” Ti si pa velka 165 cm, jst sem si pa vedno želel imet punco velko 167 cm…” mislem…. tole je mal bedno…. itak, da če ti to kot osebnosti ne škoduje, potem se prilagajaj! če ti pa začne najedat samozavest, al pa kaj drugega, potem je pa bolše, če zbežiš čim prej…. itak, da pa par dlakic ni tko velka stvar, da bi morala tipa pustit……. :)) jst sem mel tukaj v mislih še druge stvari, ne samo dlakice po joškicah 🙂

kar se pa tiče tvojega britja/puščanja:

tipa itak da pusti…… :)))) nas je ene par na tem forumu, ki bi te bli zelo veseli – neglede na to, al si pod pajsko pobrita, al si pa šumadinka :)))

LP

Remedy

ti se kr norce delaj iz moje plešavosti :)))) ampak ti morm povedat, da se zaenkrat moja čupa kr dobr drži…. tut ni nič tistih….fjordov nad čelom :)) tko da bom šorala prodat komu drugemu :)))

u glavnem, ti se sam obri, pa bo!!! ok…. mogoče bo tipa, ko ti jih bo lizal, malo v jezik špikalo, ampak če te ma rad, bo potrpel, ne?? :)))))))))))))))) šala šala šala!!!!

LP

Remedy

Hm jih nimam,če pa bi jih imela ne vem mogoče, bi jih populila ali pa ne nikoli ne veš kakšni so okusi drugih,važno je da se ti počutiš ok,dlaka gor dol lp*

1. Remedy, tam je pa črta, ne de?
Zdi se mi, da ti mal preveč resno stojijo zadeve trenutno, ne de?
Pa nič ne zameri, prAV? Vsaka stvar je za nekej dobra, veš….

2. Res?

Hočem rečt, ženskica je spraševala zaradi dveh dlačic, ha ha, ne de?

ja……. u bistvu sem se res malo preveč vživel, a ne da?? :))))

LP

Remedy

Zdelo bi se mi seksi (in se mi je že… ;-). In potem si rečem nekako v stilu: “uh, tale ma pa dlačice na joškah” 😉

New Report

Close