Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DM navija cene, povišanje za 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

DM navija cene, povišanje za 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

No, če s Sicilije privlečeš to kramo, potem imaš tudi probleme. V S Italijo, Avstrijo pa jaz ne grem z avionom.
Pa ja, sem tudi Avstrijo, Nemčijo, Italijo zgoraj omenila, tako, da ne samo ZDA :),. Samo si tako razkurjena, da nisi prebrala vsega.
Jaz grem v tujino na potovanje in tam uživam. Sekret papir pa milo kupim pa v Sloveniji. Pa je vse čisto ok.
Si pa res ne predstavljam kako bi bilo to potovanje, da bi morala po trgovinah letat in nabavljat zalogo za Slovenijo. Kupim, kar tam rabim. Zalog za domov pa ne delam.
Namreč vse kar rabim dobim v Sloveniji. Čudno, a ne? Pa ne boš verjela, sploh nisem iz LJ pa imamo vseeno polno trgovin, kjer dobim vse kar rabim.
[/quote]

Tole, kje vse ti letiš, potuješ in uživaš, se bere tak kak tisti video pred par dnevi, ki ga sicer nisem zmogla več kot nekaj sekund, kako je ena naduvana frklja zagonila štiri plače v Londonu ali kje. Vprašanje je bilo jasno naslovljeno na izkušnje nakupov v DM in ne preko luže. Ampak je fajn, ne, ko se lahko malo naduvaš, kaj vse imaš?! Daj, posnemi raje YT filmček, da ti bomo ploskali, ok?

Mimo trgovine hodim iz sluzbe, pa priznam, da cedalje manj tam kupujem. Zdi se mi, da so se stvari res obcutno podrazile. Vcasih vstopim, da pokukam za kakšno akcijo. Kupončkov pa ne dobim že dolgo, tudi sparovih ne. Ocitno nas preko teh kartic fajn kontrolirajo.

Uboge me ,ki službeno in privat ne moremo potovat po drugih državah, bomo pač kupovale dražje in slabše.
Pa ker smo skromne smo kar zadovoljne,aneda..

S

DA SE TI DA.

Naslednji mesec ali dva grem v ameriko po kozmetiko zase, po plenice in robcke v nemcijo, po cunje zase v kanado, tablico za otroka na kitajsko, po racunalnik za moza verjetno na tenerife brez davka, pa kaksna italija po specerijo. Ljub letalski karti se mi zdi, da bom prisparala najmanj 15 eurov, ce ne celo 20.
Za ta denar gremo pa že lahko 1x z otroki v mcdonalds, je pa tudi nekaj.

preko tvoje lojalnostne kartice točno spremljajo tvojo zgodovino in vsebnost nakupov

to mi je pa res hecno. NIKOLI ne kupujem izdelkov Nivea, Loreal, Aquafresh in podobnih znamk. Če bi pri DM tako vestno gledali zgodovino nakupov in kao prilagajali “osebno” ponudbo kuponov, bi opazili, da izbiram naravno kozmetiko. Ampak sem doslej enkrat samkrat prejela ustrezne kupone 🙂

Jaz pa grem enkrat letno v Afriko po njihov 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nerecikliran papir ki ga dobijo iz wcjev na strbunk. Se dobro da je socialna 292 evra da kupim kr povratno karto s tem… 😂😂😂😂😂😂

preko tvoje lojalnostne kartice točno spremljajo tvojo zgodovino in vsebnost nakupov

Res je!

drug drugega programiramo

Narobe razumes “osebno”. To pomeni, da spremljajo od tebe osebno, kaj kupujes, ne printajo pa posebej kupone za take ali,pa pac na vsake toliko.

Vsi dražijo, ne samo DM

No za ostalo ne bom komentirala res kozmetike nikoli ne kupujem ne v Slo ne v tujini ker pač sama doma mešam olja. Ok pa to je druga zgodba.
Samo Lindt čokolade so pa v Italiji ali v Avstriji v outlet cene iste kot pa v drugih trgovinah. S tem da tudi ponudba ni kaj pride. Recimo v Avstriji v Outletu nimajo malinina ki jo drugače dobiš v njihovem Sparu ali Merkurju.
Ja se pa zgodi da je cena ista kot pri nas če gre za izdelke v akciji 4+1 ali kaj takega, drugače pa so Lindt čokolade praviloma v Italiji in Avstriji dražje, ne veliko ampak so.

To pa moraš biti obremenjena sama s sabo, da moraš še v Ameriko po kozmetiko pa vse ostalo v tujini.
Da se ti da vso to kramo vlačit na letalo.
[/quote]

Se strinjam, o madonca…

Hm, Sephorine lojalnostne kartice (Beauty Insider) in prav tako Ultine (Ultamate Rewards) ne moreš pridobiti, če nisi rezidentka ZDA (ali Kanade) …

Se pa strinjam, da so stvari cenejše. Jaz ponavadi kupim dekorativo znamk, ki jih pri nas ni, pa kakšne britvice, ker so lahke in ne zasedejo veliko prostora; mi pa na pamet ne pade, da bi tovorila nazaj v Slovenijo šampone, mila in balzame. Sploh ker so njihove osnovne embalaže še enkrat večje kot naše standardne 250ml.

DM je drag, raje zavijem v Mueller.

Hm, Sephorine lojalnostne kartice (Beauty Insider) in prav tako Ultine (Ultamate Rewards) ne moreš pridobiti, če nisi rezidentka ZDA (ali Kanade) …

Se pa strinjam, da so stvari cenejše. Jaz ponavadi kupim dekorativo znamk, ki jih pri nas ni, pa kakšne britvice, ker so lahke in ne zasedejo veliko prostora; mi pa na pamet ne pade, da bi tovorila nazaj v Slovenijo šampone, mila in balzame. Sploh ker so njihove osnovne embalaže še enkrat večje kot naše standardne 250ml.

DM je drag, raje zavijem v Mueller.
[/quote]

Lahko, daš hotelski naslov… dobiš brez težav.

Enako za CVS, Winn-Dixie, Wallgreens….

Lahko noč,
Lepo se imejte, kjerkoli že ste.
🙂

drug drugega programiramo

New Report

Close