Dnevne novice
Nepotizem ……………………..
Matjaž Šinkovec in Barbara Žvokelj in še ……… še ….
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/302809
PA KOMENTAJI TUDI
mene zanima “nova KPS” in še kaj iz zadnjega Nedeljca in ne ono tvoje.
pa tvoj paradižnik, dopust, pa če prideš s penzijo “skozi”, “toti” tvoji-vi imate super penzije, vam pridno plačujemo, o madonca, kaj bo z nami beby-boom generacijo, mnogo nas je, slabo bo, delati bo morali do 63+4=67, o moj bog, pa nič privarčevano, iz dela takoj v smrt.
NorTOM,
– – -zanima Te nova KPS,:-)) moraš Jožeta vprašat, kako je z njo, on je odprl post??? Jaz še tastare KP nisem obvladala.:-))) Kaj me štuliš tja???
Madonca, že nevem kolikokrat sem napisala, da nisem bila v KP, bom odslej vsakič, v vsakem postu:-)))!!
— Zgoraj imaš tri cajtenge in 2 TV, naj Ti pridem LISTAT časopisne strani in klikat???
Malo za šalo.
V Dnevniku imaš tudi “Nedeljca” Preklikaj vse, kar je v glavi Dnevnika, bo še preveč za brat!
Jaz ga danes še nisem brala, “nikscajt”.:-) Pride na vrsto.:-)
— hja, moj paradižnik, pa še ostala povrtnina, saj moram, da pridem skozi s penzijo.
Saj sem Ti že napisala, da jaz ne živim, kot lolek v bubregu, si pozabil? Če bi lahko brez tega, bi bila tudi prek dneva na internetu, jaz nimam 800 €, kot si napisal Ti, saj veš kje. Dost o tem.
— Ha, tvoji imajo dobre penzije, nekoč so bile v cajtengah napisane, borčevske ponzije, niso bili veliki zneski. sem pa že enkrat napisala, da tisti ki vedno očitajo, naj posredujejo seznam, pa ni nič od tega.
Je pa velika razlika, sedeti 4 leta v parlamentu, z vsemi bonitetami,
ali pa biti 4 leta v gozdu, na mrazu, v strahu, brez strehe, lačen in še bi lahko naštevala. Jaz nisem nikomer ni “fouš”
So pa veliki zneski od upokojenih poslancev, enega poznam, ko se je 4 leta matral s sedenjem v parlamentu, pa eno upokojeno gospo poslanko tudi.
— Tudi jaz sem plačevala, da so drugi lahko dobivali penzijo.
— Ja, slabo bo, delati boste morali, kot moram jaz pri teh letih, še sreča, da lahko, veš pa včasih zelo težko!:-) Tudi za danes imam dela dovolj. Počivat!
Sem pa vesela, če kaj zraste, pa še BIO je.:-)))))))))
— Ja, ja varčevati bo treba. Jaz sem privarčevano dala v obnovo strehe.
— Ja, takoj v smrt.:-))) Pa kaj pol, saj tja odide vsak, enkrat, dobro je, da ne vemo kdaj!?
Sem se spomnila, ko si nekoč napisal, da me ne boš imel več rad.:-)
Ker si se omehčal, sem Ti odgovorila sedaj, ne šele zvečer!:-)))
Kako že? Bodi dobro, saj dober si! A ne?:-)
Ne jezi se, raje se smej, smeh je pol zdravja!
Še zgornja obljuba.:-)
======================
Nisem bila nikoli članica KP!
(NorTON, A je dobr tku?):-)
Dobro jutro!
Jaz sem že malo brala linke v prvem postu.
Dajte še vi, se bo prileglo pri jutranjemu kofetku.:-)))))))))))))
Link, rtv.slo in
link, 24 kur:-)))), nisem brala, je gor zaklopka, ali kaj?
Mogoče pa le kdo ve, kaj je narobe?????????????? Računalnik je okej, nekej druzga mora bit. RTV in 24 “KUR”,:-) gledam kar po televizorju, če je čas.
Lahko noč in lep sončen dan vam vsem želim!