Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dnevni vložki – a jih nosite?

Dnevni vložki – a jih nosite?

Dvakrat dnevno preoblačenje bombažnih hlačk.

Punce, mene tudi občasno zalije beli tok in nekoč sem res uporabljala tele plastične Allways variante za vsak dan, pa to res ni priporočljivo. V teh vložkih je, če nič drugega, toliko kemije, da glava boli!
No, zdaj pa že kako leto uporabljam tanke bombažne vložke (iz blaga!) za vsak dan (ki se jih da tudi “nafilat” z dodatnimi vpojnimi plastmi za ob menstruaciji – ampak tega še nisem preizkusila, ker od poroda še nimam m.) Odpade problem z glivicami, pa še bistveno cenejše je, ker se ti vložki seveda perejo v stroju… Nabavila sem jih pri Štprklji, ko sem kupovala bombažne plenice za otroka, imajo pa jih zdaj tudi pri Racmanu (lahko oboje poiščete na netu)…

Jaz pa uporabljam bombažne in neobdelane vložke, ki veliko manj škodijo in jih lahko tako nosiš vsak dan, pa poskrbiš za higijeno na eni strani, na drugi strani pa ni težav s tem, da sintetika draži kožo sama po sebi ali z dodatki, ki jih ponavadi uporabljajo pri izdelavi dnevnih in drugih vložkov (dišave, klor ipd)

ko sem prebral tele odgovore sem se odločil da nikoli več na bom potisnil svojga čistega jezika v to smrdljivo luknjo polno bacilov in belega toka, ki je tako smrdeč da mi gre kar na kozlanje.no vidite fantje kaj se skriva za tako leimi slikami nagih pičk ena velika gnojna jama in pazite drugič ko vam jo kera nastavi pred nos

Tvoj jezik je vsaj toliko umazan, kot te “pi*ke”, in prav tako poln bacilov.

p.s. tema je iz leta 2004, očitno si dolgo razmišljal, kaj odgovoriti

Žal jih moram nositi, da brez skrbi kihnem. Zato pa vsaj ponoči spim brez spodnjega perila. Ni vse kaprica.
Svetilnik, kar se tiče tvoje provokacije, še tako smrdljivo luknjo se da urediti z malo mila in tekoče vode. Težje boš ti spral komplekse iz svoje glave.

V veliki meri ste pa vi pogoj, da se osmradijo in ognojijo, po tvojem, pač nekatere ne prenesejo flore, kakršno maš ti in staknejo kakšno glivico, ki se razvije do te mere, da je moteča, drugače pa z glivicami živimo, če še ne veš, hehe, si hodil v šolo k biologiji, očitno ne, potem se vsaj zdaj pozanimaj, zakaj pride do tega, da ne boš teslo izpadel!

Tudi jaz jih nosim vsak dan, že kar dolgo časa. Malo zaradi belega toka, malo pa zaradi čistih hlačk oz. tangic.

Bolj kot jih nosiš, več belega toka bo. Preizkušeno!

Jaz jih nosim vsak dan in po potrebi večkrat zamenjam.So čisto tanki in jih sploh ne čutiš. Meni je pa grozno, da bi morala par ur imeti, pa čeprav čisto malo, mokre spodnje hlačke, saj punce vemo, da je ni, ki bi imela zvečer hlačke popolnoma suhe in čiste. tako pa mi ni treba vsakič, ko grem na wc z novimi spodnjicami v žepu, pač pa vzamem le čisti tanek (pakiran) vložek in ko je treba zamenjam.
lp

Jaz jih vsakodnevno uporabljam, ugotovila pa sem, da je potrebno zelo razmisliti o tem, kakšne in kako uporabljaš, predvsem če jih tako pogosto, kot jih jaz. Namreč imela sem večkrat težave z vnetji in mi je ginekolog povedal, da je to ravno zaradi dnevnih vložkov. Zato sem malo pogledala okoli in videla, da obstajajo tudi dnevni vložki, ki nimajo plastike in vsega sranja noter… Pravi ekološki, samo bombaž in so čsito enaki in enako udobno se nosijo.
Pomislite malo punce, kaj dajete nase in na svoje intimne dele

Ali lahko še napišeš, kje jih kupuješ? Hvala.

nekoč sem jih, sedaj pa jih več ne uporabljam, sem prebrala kako je to ah in oh škodljivo in sem s tem prenehala. če le lahko pa sem itak najrajši brez spodnjih hlačk.

Tudi jaz jih redno nosim.

Samo to pomeni, da tisto kar naj bi ostalo na vložkih ali gatkah, ostala pri tebi na kavbojkah ; )))))))

Drugače se pa strinjam z eno zgoraj, ki pravi da bolj kot jih nosiš, bolj jih moraš nosit. Jaz jih ne več.

Dobre ste, če bi jaz imela tak beli tok ali nevem kak izcedek, bi si to takoj pozdravla, pa če pojem ne vem kolk raznih antimikotikov, ne vem, zakaj se vam zdijo razni izcedki normalni, ker si ne predstavljam, da bi nosila kake dnevne vložle, ker je to ogabno in nikoli nimaš občutka da si čist. Pa sexaš večkrat preko dneva in si moraš pred tem odstranit ta umazan vložek- mislim, da bi moškega hitro minilo. V ta namen so spodnje hlačke, če pa te premočijo, definitivno rabite ginekologa in zdravljenje (ne rečem v času ciklusa ko je tok povečan, ampak vsak dan, to pa res mora bit nočna mora).

pupa100: Kupujem jih v Hiški Dobrot, preko spleta.

Hvala za odgovor. LP

Ne razumem…imate beli tok, pa ga ne zdravite??
A ne bi bilo boljš to najprej uštimat, pa ne boste rabile dnevnih vložkov..

uporabljam jih skoraj vsak dan oz bolj v dnevih ovulacije, ker mam takrat močnejši beli tok. uporabljam pa take, ki so bombažne in čimbolj naravne. mislim da je to preprosto individualna odločitev in odvisno od potrebe. pa tudi kolko si zdoma.

Hja, jaz jih imam vedno s sabo, gor jih dam pa, ko čutim da mi priteče 😉

In je problem rešen 😉

Je pa tako da sem stara malo manj kot 14 let, pa imam Beli tok odkar pomnim 🙂

Ponavadi ga je več okoli 11h in okoli 15 h in kakšne pol urce pred tem, dam vložke gor, ko pa čutim, da mine, jih dam pa dol, in potem imam na hlačkah samo malo….toliko kot priteče vmes, tega je pa res zelo malo 🙂

Lp, Lepovreme

ali ste že poskusila vložke z anioni?
sem imela podobne težave, pa so se normalizirale z njihovo uporabo.
kupim jih pa preko spleta na : http://www.naravni.si

Ne, samo ko pridejo tisti dnevi oz. ob koncu, ko še malo curlja.

Jaz ga uporabljam vsak dan. Enostavno ga ne čutim in ga po potrebi tudi večkrat na dan menjam. Brez vložka si ne predstavljam saj me že vlažna kapljica nervira. Uporabljam ga zaradi higijene. Sploh pa si ne znam predstavljat it kam na pot brez vložka (ko nikoli ne veš v kakšno beznico brez wc papirja te zanese). Tudi spodnje perilo je “bolj prijazno” pralnemu stroju in tistim, ki perejo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close