Dnevni vložki – a jih nosite?
Tu se gre predvsem za to koliko potrošnikov upajo proizvajalci takih in drugačnih “nujnih” izdelkov nategniti oz. jim jih prodati.
Ah dajte no, dnevni vložki sploh niso zdravi, kaj šele, da bi bili neka nuja. Dobro kak dan pred menstruacijo, ko ne veš točno kdaj bo prišla, drugače pa ne. Najboljše za naše telo so bombažne spodnje hlačke in to brez nekih umetnih nedihajočih dnevnih vložkov. To je čist nateg proizvajalcev. Drago pa še zdravo ni.
Jaz jih nosim vsaki dan in si ne predstavljam več kako bi bilo brez njih. Imam pač to srečo, da nisem alergična na njih. Moje mnjenje je, da so dnevni vložki bolj higienični. Zdaj pa je pač, kako se katera odloči in kako se katera počuti.
Je možnost da jih uporabljaš in je možnost da jih ne uporabljaš – vsak se sam odloči.
Pa lep dan želim!
Seveda, vsak se odloči po svoje: ene poslušamo ginekologe, druga pa poslušajo proizvajalce, reklame 🙂
Samo nekaj mi ni jasno: jaz se v spodnjih hlačkah ne počutim prav nič umazana? Če imam kake izcedke, težavo rešim pri ginekologu, drugače pa redna menjava hlačk in te niso nič umazane?
Punce, raje hlačke preoblačite kot pa da lepite noter neke umetne materiale, ki ne dihajo. Če ima pa katera premočan izcedek pa h ginekologu. Če ste pa zdrave in če redno menjate hlačke, pa se ne bi smele počutit umazane brez dnevnih vložkov.
Forum je zaprt za komentiranje.