Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dnevni vložki

dnevni vložki

Ojla!
Danes sem v prilogi dnevnika…orbita…prebrala, da uporaba dnevnih vložkov ni priporočljiva…..jih uporabljate….? Hvala za vaše odgovore in lep dan!

ha, ravnokar sem to brala,…..jaz jih uporabljam in sem prav presenečena, da jih ženske ne uporabljajo!
nisem mogla verjet!

lp

eva

Tudi jaz jih uporabljam, ker se z njimi počutim bolj čista. Ne razumem pa, zakaj naj bi bili škodljivi oz. zakaj njihova uporaba ni priporočljiva…

Jaz jih ne uporabljam več, ker sem zaradi njih fasala glivice. Ginekologinja mi je rekla, da to ni tako redek pojav, ker koža ob vsakodnevni uporabi vložkov ne diha tako kot bi morala in se hitro podre naravno ravnovesje v nožnici.
Tako da… dokler ne pogruntajo česa manj škodljivega… dnevni vložki – ne hvala.

Jaz si tud ne znam predstavljat življenja brez dnevnih vložkov.Verjamem temu kar je napisala kleopatra-kar se glivic tiče, vendar jaz vedno uporabljam zračne vložke, brez plastične folije,tako da lahko koža še vedno diha.Pomembno je pa tudi, da se vsaj 2-3 x dnevno zamenjajo.

Jaz dnevnih vložkov ne uporabljam in jih tudi nikoli nisem. Ne vem z njimi se nebi počutila uredu. Če se redno umivaš in dnevno menjaš spodnje perilo, mislim, da jih ne potrebuješ, razen če imaš težave z uhajanjem vode.

se strinjam.

tudi jaz se strinjam…
imela sem obdobje najstništva z močnim belim tokom in takrat sem jih uporabljala, ko se je pa to prenehalo, pa res ne vem zakaj bi jih še uporabljala? ,

Pa se obliko izgubijo in potem motijo.

Jaz jih uporabljam vedno le takrat, če nosim spodnje perilo, ki ni ravno iz 100% bombaža – saj veste razne sintetične čipke ipd. Imam boljši občutek potem. Pa še to nosim tiste zračne.

Lp. Ines

Jaz jih uporabljam le zadnji dan menstruacije, drugače pa res ne vem, zakaj bi jih. Uporabljam izključno bombažno perilo, ki ga menjam 2x dnevno oz. po vsakem tuširanju in sem zdrava.

Jih uporabljam kadar grem ven (doma jih ne uporabljam). Sicer pa nekako povzročajo glivice in zato jih zadnje čase redkeje uporabljam. Se pa z njimi boljše počutim.

Še med menstruacijo ne maram nost vložkov (raj tampone)..kaj šele da bi jih mela vsak dan..no tnx

New Report

Close