dnevnik Andrej Mertelj
Naletela na njegove bloge wtf a baba se je res zadevala ko je nosila otroka ali so to laži??? in kaj je neumnica mislila najprej se poroči v enemu letu rodi in se že ločuje pa dobr a jhe sploh še kej normalnega moralnega na tem svetu …te razne misice samo pred zid pa bum bum , starčke ki pa ženijo to gamat pa recimo enako ..
Se precej strinjam – pri 50ih ga je druga puberteta zavrtela, pa seks je verjetno edino, česar ne more preboleti in pozabiti -. Mlace preveč pa je tudi razgalil detajle iz javnosti, preveč on pere to svoje umazano perilo – sam je kriv, da je podlegel čarom “manekenki”. Kaj je pa pričakoval? Da jo bo spreobrenil in ji preprogramiral možgane pri teh letih – ne gre to tako. Prestara, prveč ulaufana v določeneih zadevah 😀
Že iz zapisov na teh blogih sodeč je pa moč opaziti, kakšen “profil” moškega je in da je očitno vedno privlačil oziroma padal na take težavne ženske- tako prvo ženo, kot tole Karin, ki je ciljala verjetno na moškega na “stolčku”, zato jo tudi označuje s sindromom “maternice”. Kar pa je glede na to, da sta še v sodnem procesu in nič ni zaključeno, žaljivo. Amapk eno je imidž v javnosti takih moških na stolčkih, javno sicer “uspešnih vodij podjetji”, drugo pa reala za 4imi stenami. In ima očitno tisto željo po nadvladovanju, obvladovanju in nazdiranju sovje življenske partnerice. Tako kot so nekateri v službah “nadrejeni” svoji podrejenim, hočejo potem še to doma implementirat. S takimi moški je ekstremno težko sobivat, če se mu nočeš popolnoma podrediti, biti njegova lutka.
ha ha ha … kar dobro poznam AM ☺
če parafraziram Prešerna iz Julije: jo najde nazadnje, ki bila mu je kos ☺
in to ravno takrat, ko je že “nujno” želel potomstvo
mu je ena “vrnila” za kar množico drugih … ko so bejbe zapuščale dobre “partije” zaradi njegovega šarma. Jep tipo ima karizmo, šarm, sposobnosti, je garač … ni pa družinski / partnerski tip ☺
Ko sem bral njegovo utemeljitev, zakaj ne dobim redne zaposlitve – sem crkaval od smeha in iz radovednosti sem si dal pri znanih in povezanih razložiti posamezne alineje svojih “nesposobnosti” in napak v prekinitvi pogodbe … dobil sem linijo petih predhodnikov na moji funkciji v Datalabu. Skratka copy-past z dodatki.
btw: napake (vseh nas) niso bile podkrepljene z dokaz … vse v smislu: neznan kraj, neznan ponudnik, neznan čas … ampak volja sprejetja ponudbe podkupnine pa znana ☺
Datalab…. tudi jaz sem slišala za kar nekaj njegovih izpadov in mobinga nad zaposlenimi. Oziroma ne nad zaposlenimi, saj ne zaposluje, se raje znebi ljudi ko je treba dati spodobno pogodbo in raje najde druge ovce….
[/quote]
Žal … za SLO — dober projekt, s poncialom … ki pa ga mali programer ni dojel.
Lahko bi bil podoben Dynamicsu (MS) oz. predhodniku … če bi bil bolje zamišlje ☺ … bolj v stilu SAP kot v Microsoft Access ☺
Ni mu hudega; čestitke sodelavki v bližnjem stiku glav, pa to 🙂
https://www.instagram.com/p/CCy5f1uFsaK/
Mistejkaš – nisem ne užaljen ne prizadet … sem se iz te zgodbe dobro ven potegnil … sem imel reference in dolžnike, ki so mi pomagali ☺
Datalab mi je samo … zanimiva izkušnja – sam šel vanjo in šel ven, naprej .. ☺
aja / crkn v dobro korione
[/quote]No saj si na dobri poti.
Zajemaš zrak, ko riba na, suhem😁Bumerang v dobro
korone.
Saj sm ti že zgoraj napisala, da te poznamo že do celice, črviček😋