Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Dnevno trgovanje Kripto

Dnevno trgovanje Kripto

je pri meni zdajle kar nekako zamrlo. Od 14.2. praktično nobenega posla več. 14. pa sem prodal nekaj ETH, LTCja, in ETCja.
In še nekaj IOT se je obrnilo na Bitfinexu …
Na referenčni datum 15.1.2018 sem še vedno v minusu, kjub polnemu mesecu trgovanja in skladiščenju nabave po nizkih cenah.
Kako gre vam, kaj kupujete prodajate?

V bistvu se nisem upala igrat, ker nisem vedela, kdaj se bo trg spet zagnal. To se mi je zgodilo pri ETH novembra. Lepo trgovala z nihanji, potem je pa cena skočila z 250 na 380 v parih dneh. Ti prodaš po dvigu za 30 evrov, ostaneš pa zadaj in čakaš padec, ki ga ni več.
Bom raje čakala, da se trg pobere in bojo valute začele delat večje skoke. Sem seveda glede na vrhunce še vedno globoko v minusu, ampak veliko v plusu glede na vložek, tako da je vse okej. 🙂

Ja, vem kaj misliš. Zato jaz prodajam samo delno na nihanjih, delno pa imam na računu, če pride do povečane rasti. Tako skušam nekako uskladiti dnevno trgovanje z investicijsko naložbo, čeprav se to zadnje za kripto kaj čudno sliši, saj niso obveznice 🙂

ETC lepo raste. Malenkost sem ga po poti navzgor že prodal, potem pa umaknil ostala prodajna naročila.
Ima kdo kakšno idejo ali kratek vpogled v kristalno kroglo, kaj se bo z ETC še dogajalo?
XRP me kar ne more navdušiti … Bi ga priklopili na kakšno pumpo?

Vsaka kripta doživi svoj dan, samo če hočeš čakat. Jaz trenutno čakam, do kod bosta šla LTC in VEN.

dnevno trgovanje je kot loterija … jaz se tega ne grem, nimam ne znanja, ne volje, ne časa 🙂
po moje bo zdaj ključni moment pri BTCju na 12k$, če prebije, potem bo šlo vse gor.
jaz velik raje kot o kratkoročnem zaslužku, razmišljam o projektih, ki prihajajo in imajo šanso preživetja … v nekatere sem vložila nekaj in večino tega bom pustila na dolgi rok, je pa treba spremljat …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Treba je trgovati dnevno, na srednji in na dolgi rok 🙂

Kupil nekaj XRP, ETH in IOT

Prepričam sem, da gre pri današnji prodaji, ki se je začela nekaj po sedmi uri za kartelni dogovor med velikimi udeleženci.

Kaj dramatičnega se je pa zgodilo?

Mah vse je lepo po malem raslo, prehajalo na višje nivoje. Prav videlo se je, da so udeleženci vlagatelji z manjšimi količinami denarja, ki so kupovali v upanju na eventuelno rast v nadaljevanju.
Potem ob 7:15 odmetavanje. Najprej BTC, potem vsi ostali. Bumf! Skoraj naravnost navzdol, na vseh grafih naenkrat, ali vsaj na vseh, ki sem jih mel odprte. Ob vsakem popravku skoraj ista scena.

Na trgu so akterji, ki operirajo z enormnimi količinami denarja. tako imenovani whali. Ko ti izpuhti 30 milijard naenkrat, je to to. Potem počakajo, da trg klecne, kupijo, čakajo, da se napihne, in prodajo. Zato je trg tako zmanipuliran. Ne bi rekla, da gre za kartelni dogovor, ampak za velike kupce. Ki so ob vsakem nihanju trga bogatejši in bogatejši in lahko čedalje bolj manipulirajo s trgom. Sploh z boti.

Danes je bila rast ustvljena z prodajami navzdol ob 7:35 in 8:00 (Kraken)

Jasno da Kraken, kje pa drugje, ker tam se da zlahka in poceni preiti v FIAT
Dam roko v ogenj, da je BTC in ETH, in ostalo prišlo od drugod, in to je in še bo, velik problem.

Odmetavanje na Kraknu 21:28

BTC, ETH, LTC, XRP, ETC

vse v isti minuti. Nek trader ima 5 pcov prižganih … ali nekaj podobnega

In še na Bitstampu, sorry, spregledal.

Zopet se mi oglašajo alarmi, nakupna naročila se sprovajajo in zapirajo. Prezgodaj? Skoraj sem prepričan o tem.
Drugače pa, pod črto, prva dva meseca sta mimo, kup trgovanja sem opravil na nizkih razlikah, a se še nisem postavil na pozitivo. Glede na medvedji trend to tudi ne bo lahko.
Bo leto 2018 v celoti izgubljeno, in ali iz prve vrste gledamo začetek konca kripto evforije?

Se ne spoznam na kripto valute, ampak pri delnicah tudi v medvedjem trendu služimo, pač shortamo, broker mi to omogoča.

Na teh vaših prodajnih kripto platformah tega ni ne?
Edino da shortaš brez lastništva in greš recimo na plus 500 ali pa Etoro in poskušaš služit tudi takrat, ko vse pada. Vem pa, da je to druga zgodba, če imaš kripte v lasti to ni to.

Ma ja, kokr velika živina te dni manipulira z izkopički iz MtGoxa, sem osebno raje opusitl dnevno trgovanje – for now.

Dokler se tle gor https://kriptomat.io/vrednost-kriptovalut/ rdeča ne spremeni v zeleno, bom lepo čakal in imel oči na pecljih 😀

Kriptonavdušen'c! Vsaj večino dni v tednu - vikend je za planine in govejo juhco. Projekt - https://kriptomat.io/

kje pa je kej rdeče? jaz vidim samo zeleno 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dadas Investitor, na teh naših prodajnih kripto platformah se da tudi shortati.

Hehe, saj veš kako je. Samo na kavo skočiš, pa se barvni spekter zamenja. Parkrat na dan preverim seznam top valut, pa se te dni kar hitreje spreminja, kot pretekle tedne… ali pač?

Kriptonavdušen'c! Vsaj večino dni v tednu - vikend je za planine in govejo juhco. Projekt - https://kriptomat.io/

Zelo pregledno spremljanje valut je na voljo na Vaš link

New Report

Close