Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do 32 nedolžna, zdaj bo vse drugače

Do 32 nedolžna, zdaj bo vse drugače

Jaz bi te naučil!

Lepo povedano, zame je to zrel moški vredno zaupanja 👍

Pri sodelavcu se najprej pizanimaj kakšne namene ima s teboj.Ne dajaj se kar tako.Prvi spolni odnos mora biti iz ljubezni sploh, če si še devica.Ta odnos bo prvi in si ga moraš zapomniti po čustvih,nežnosti in ljubečem partnerju..

P.S: Jaz sem se smejala in jokala obenem..ne vem zakaj.No čez slabe tri leta sva šla narazen.Mi je pa žal da je bil to ON ampak zdaj kar je je..

Odgovor na objavo uporabnika
Lohka te jst kresnem, 04.05.2021 ob 05:14

Ce te je strah ti lhka jst junfer zbijem pa parkrat kresnem.

Ti si bolan v glavo..

avtor fi si tak potrebn, da se ti blede

Nedolžna 32. Javi se mi na [email protected]

Veš že pred tremi leti je imela namen po mojem se je že kresnila tak, da si zamudil . Fehtar

Ajde ne seri

Prve 3 obiske ti ne računam.

32 Nedolžna, 30.04.2021 ob 21:23

Stara bom 32 let in sem še vedno nedolžna. Vedno bolj sem s tem obremenjena. Začela sem se videvati s sodelavcem, po dolgih letih edinim moškim, ki si je vzel čas, da bi me spoznal in ne le zlezel v moje hlačke. Ker sem precej neizkušena, sploh ne vem kako naj se obnašam. Nekako se ne znajdem v moški družbi, sploh pa kar se bolj intimnega druženja tiče. Večkrat si predstavljam, da sem prava porednica, ko pa pride realnost ne vem več kaj naj počnem sama s sabo.
Odraščala sam z mamo, na precej odročnem kraju. Moja mama je bila zelo verna. Me je vzgajala v trdem krščanskem duhu. Nikoli nisem imela veliko družbe. V srednjo šolo sem se vsak dan vozila, mama ni zaupala dijaškim domovom. Bala se je, da me do mesto pokvarilo. Z mamo sva šli skupaj po moje priznanje za zlato maturantko. Tisto noč jo je zadela možganska kap. Ne me narobe razumeti, a s tem je prišla moja “svoboda”. Na študij sem odšla v mesto. Pridno sem študirala, dobila krog prijateljic, s katerimi smo skupaj raziskoval Evropo in se zabavale po svoje. Vse smo bile bolj sive miške. Okoli nas nikoli ni bilo veliko fantov, če tistih ta čudnih ne.
Med tem mi je umrla mama. Podedovala sem najino skromno hišico, ki sem jo prodala in dobila za stanovanjsko aro. Istočasno sem dobila svojo prvo redno službo. Želela sem se izkazati, delo sem nosila domov. Razen občasnih druženj s prijateljicami, je bilo moje življenje eno samo delo. In tako so mimo mene spolzela leta.
Sedaj na pragu 32ih imam kariero, dobro plačo, svoje stanovanje, pravijo da tudi izgledam ne slabo, če se le moderno uredim.
Leta minevajo, jaz pa si počasi želim nekoga s katerim bi si ustvarila družino, večkrat se zalotim, da razmišljam o otroku. Prijateljice mi pravijo, da je dan danes res težko najti resnega moškega. Vedno bolj sem panična, ne želim se postarati sama, a najprej me čaka korak na katerega se že tako dolgo pripravljam. Najrajši bi kar enemu plačala, pa da narediva en tečaj spolnosti, potem pa bi se predala sodelavcu. Morda se iz tega celo kaj razvije. Za moj rojstni dan bi si rada podarila izgubo nedolžnosti.
Če prideva s sodelavcem do intimnosti, naj mu povem, da sem še devica? Kaj če bo komu povedal in se bodo v družbi norca iz mene delali. Toliko enih strahov in dilem doživljam po eni strani, po drugi pa sem polna pričakovanj, ščemenja, nestrpnosti. Kar razneslo bo bo od vseh teh občutkov. Skratka, kakor koli, od sedaj naprej si obljubljam, bo vse drugače.

Lezi na posteljo, vse štiri daj od sebe in reci Daj me !

Sodelavec bo dobil veliko nagrado. Ne serji za s tem, da bi prej šla kam drugam. Ne.

Si predstavljaš, kako dragocena je devica?! Kaj bi eni moški dali za devico!!! Vsekakor moraš vedeti, da si dragocena, da si vredna. Noben dec ne želi skurbane ženske.

Sem se nedozna,pa ne da bi bilo ponudb,ampak dam nekaj nase.

Tudi jaz, 19.06.2024 ob 11:53

Sem se nedozna,pa ne da bi bilo ponudb,ampak dam nekaj nase.

Koliko si pa stara. Se mi zdi, da je danes več nedolžnih kot nekoč.Druženja je manj in manj priložnosti kaj spoznat.

“35”

To je večina deklet dala čez v najstniskem obdobju. Ne seri na domačem dvorišču, z sodelavcem ne muti SPLOH. če je pa vreden, pa menjaj službo. To je PRVO pravilo ki se ga ne krši. A ti direktno v drek. Ne.

Idi na potovanje, jebaj se tam. Doma nedolžna siva miška.

New Report

Close