Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Do katere dolžine

Do katere dolžine

Jaz mislim, da lasje ne smejo biti daljši od 20 cm, da jih še lahko sama zblanžiram ali pobarvam.
Če pa beljene (6% razvijalec) lase umivam s kropivinim šamponom (po tistih za barvane fašem prhljaj) pa ni možno imeti daljših kot 3 cm, čez ramo, ker je treba redno rezati konice (na rami in za vratom se razlomijo cepijo, če se drgnejo v oblačila)
Kako je pa pri drugih ženskah?

To, da se ti lasje lomijo, je le znak nekvalitetnega barvanja in nege. Žal.

to je tvoje mnenje
da bi bilo verodostojno in splošno sprejeto kot resnica, bi ga morala testirati na večjem številu uporabnic.
kot tvoje mnenje pa je za ostale dokaj neuporabno….

Do 18 max, potem je že boleče.

Jaz dam v lonček modri extra blanž in 9% razvijalec pa se mi lasi nič ne cepijo, čeprav si jih umivam z kamiličnim (modrim šamponom), ki ni namenjen za barvane lase. Zato tudi jaz ne pazim na lase imam pa dolge nekaj čez ramo. Mi pa vsak mesec ena frizerka za 8€ na suho odreže konice.

Glede na to, da sem se leta dolgo blanžirala in barvala (lasje dolžine cca. 50-60cm), sedaj se pa že kar nekaj let barvam (lasje iste dolžine), bi se z zgoraj zapisanim strinjala.
In vedno sem to počela sama in še vedno počnem sama, pa so lasje -kot rečeno- dolgi 50-60cm. Barva se vedno samo narastek! Po preostanku las se barva nanese samo za zadnjih nekaj minut. Pri blanžiranju pa sploh ne – samo in zgolj narastek.

Glede na to, da sem se leta dolgo blanžirala in barvala (lasje dolžine cca. 50-60cm), sedaj se pa že kar nekaj let barvam (lasje iste dolžine), bi se z zgoraj zapisanim strinjala.
In vedno sem to počela sama in še vedno počnem sama, pa so lasje -kot rečeno- dolgi 50-60cm. Barva se vedno samo narastek! Po preostanku las se barva nanese samo za zadnjih nekaj minut. Pri blanžiranju pa sploh ne – samo in zgolj narastek.[/quote]
A zato imam lahko samo do ram, ker potem se daljši scepijo, ker namažem celo dolžino? Seveda kako, da se tega nisem sama spomnila? Sem pa mislila, da je to od šampona, ki ni za barvane lase.

Zdaj vemo zakaj barvanje doma uniči lase. Ker babe zblanžirajo celo dolžino.

New Report

Close