Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do katerega datuma je potrebno oddati vloge za napredovanje v naziv v vzgoji in izobraževanj?

Do katerega datuma je potrebno oddati vloge za napredovanje v naziv v vzgoji in izobraževanj?

Ves čas sem imela v glavi, da se vlaga septembra, zdaj pa mi je kolegica rekla, da je do konca tega meseca. Iščem in iščem, pa najdem čisto vse, razen tega, kdaj (mislim da 2 x letno) se vlaga. Je kdo vložil pred kratkim? Koliko časa se pa trenutno čaka?

Vlogo za napredovanje v nazive se vlaga do konca junija, nato pa zopet v decembru letos.Na odgovor se čaka različno dolgo, lahko tudi pol leta. Če je točk točno toliko kot mora biti, sedanje ministrstvo zelo rado najde kaj in vlogo zavrne. Želim, da vam uspe, saj vem, da vsakdo gara za te točke in je naziv zaslužen.

Ali se splača potem poslati kaj prej kot decembra, da bi bila prej na vrsti ali ne? Trenutno nekaj točk še čakam in zahtevka ne bom mogla vložiti do konca tega meseca.

Zanima me še nekaj, če ti recimo vlogo zavrnejo (malo se bojim za 2 x po 2 točki) – ali potem vlogo dopolniš ali še enkrat vlagaš na novo. Če jo moraš dopolniti, ti verjetrno postavijo nek rok. Nove, čisto 100 procentne 4 točke bom prejela konec januarja 2019. Bo to še v roku ali tako ali tako še ne bom na vrsti, če vlagam za decembra? Napisala sem malo zakomplicirano, upam, da je razvidno, kaj me zanima. Hvala.

Splača se počakati, da so zbrane čisto vse točke, ker drugače zagotovo zavrnejo vlogo. Vedno dajo rok za dopolnitev vloge. Rok je običajno dolg 15 dni. Če po dopolnitvi vloge še vedno ni vse v redu, pozovejo k ponovni dopolnitvi vloge, če pa še ni vse prav, vlogo zavrnejo in je potrebno oddati vse na novo, tako da je bolje vse točke zbrati in šele nato oddajati vlogo. Dobro pa je imeti nekoliko več točk. Saj vam bo uspelo, držim pesti.

Zanima me, če je kdo od vas vložil vlogo za napredovanje v maju? Je že kaj odgovorov?

Vseeno mislim, da bi potrebovala malo vpogleda v sebe. Ti? Ti bi napredovala v vzgoji in izobraževanju? Draga x oseba, ti nisi sposobna enega naslova napisati brez slovnične napake. Ti izpuščaš črke. Ti nisi pismena. Kdo naj bi ti podaril napredovanje? Se prebereš? Prebereš kaj si nakracala skupaj? Smejem se.

Večina vas je tukaj neumnih, nerazgledanih, zavistnih in brez osnovnih življenjskih načel. Ne znate komunicirat, najhuje je to, da ne znate niti brat. Jaz se absolutno z vami ne bom zapletal v pogovore, zato se ne trudite s citiranjem mojih sporočil. Če bom pri kateremu od vas začutil, da mu povem kakšno nazaj, bom to storil verjetno zato, ker se mi je v svoji gluposti celo zasmilil in mu bom bedaku še enkrat pojasnil. Redki pa boste deležni moje pohvale. Ker vas nimam kaj hvalit. Norcev se pač ne hvali. Neregistrirani no-name kozli pa samo stran. Vi ste pa nizko, da verjetno delite globino z nafto!

Ti se kar smej.Pejt si skuhat kosilo in prat svoje umazane gate.Je žal tako, da se ne razumeš čisto na vse. Sprijazni se že s tem.

Zadnjič po sedanjem pravilniku se oddaja letos decembra. Za naslednje leto bodo roke (mesece) za napredovanjedoločili na pogajanjih, ki potekajo. Čaka se 6-7 mesecev.

Pravilnik je začel veljati s 1. 7. 2002 in če prav vem, velja do objave novega v uradnem listu. In če te ravnatelj decembra ne predlaga, lahko sam pošlješ vlogo do konca januarja. Po tvoje to ne bi bilo več možno?

Kje piše, da je decembra mogoče vložiti zadnje prošnje za naziv po tem Pravilniku?

Vem da govorijo o novem, četrtem nazivu, kar s seboj prinese tudi nov Pravilnik, a mislim, da ga morajo najprej sestaviti in sprejeti, da lahko starega ukinejo…

Sem šla preverit, sem se prej zmotila. Sam lahko vložiš prošnjo novembra, februarja ali pa junija. Kaj bo torej z januarskimi ter kasnejšimi vlogami ravnateljev oziroma vlogami strokovnih delavcev?

Ali ima kdo bolj konkretno informacijo? Je res decembra zadnji rok, ko lahko ravnatelj predlaga po starem????

New Report

Close