Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice do kdaj bo za Bosno potreben potni list

do kdaj bo za Bosno potreben potni list

Morda kdo ve, zakaj sploh in do kdaj bo za vstop v BiH potreben potni list? Je potreben tudi za tiste, ki imajo nepremičnino tam?

Imam obe osebni izkaznico, tako slovensko kot bosansko. Kaj če pokažem bosansko, ko grem v Bosno in ko se vračam, pokažem slovensko? A je lahko tako kaj narobe.

tri leta nazaj je bilo možno iti z osebno
trenutno zaradi razmer rabiš potni list.
kdaj bodo sprostili vprašaj kacina.

Kako misliš 3 leta nazaj? Vedno je bilo možno iti le z osebno izkaznico, sem tako vedno potovala do pandemije. Potni list mi je potekel že ene 10 let nazaj. Sedaj baje zahtevajo potni list.

Saj bodo sprostili.
Malo še počakaj. Zdaj se vrača covid, tako, da se itak ne bo dalo ne v Bosno, ne na Kosovo, ne v Makedonijo ali Srbijo.

ja pred tremi leti sem bila tam z osebno in sem tudi presenečena, ker zdaj ni možno.

zdaj pa glede na obvestila na eUpravi, z osebno ne moreš potovat drugam, kot pa v EU, EGP in še par držav.
pasoš stane par evrov, v čem je problem, če hočeš na vsak način tja?
pa trenutno potovanje v bosno in nazaj še ni sproščeno.

ja pred tremi leti sem bila tam z osebno in sem tudi presenečena, ker zdaj ni možno.

zdaj pa glede na obvestila na eUpravi, z osebno ne moreš potovat drugam, kot pa v EU, EGP in še par držav.
pasoš stane par evrov, v čem je problem, če hočeš na vsak način tja?
pa trenutno potovanje v bosno in nazaj še ni sproščeno.
[/quote]

40 evrov zame ni ravno par evrov… Za celo družino + fotografiranje, znese še 200 evrov. Zato, če bo to odpravljeno kmalu, ne bi delala potnega lista, ker ga drugače ne rabim. Upam, da se bo dalo kmalu spet z osebno.

Še malo in bodo meje zaprli. So že Bosanci naredili novo žarišče. Ne razumem, da je sedaj potrebno hoditi na obiske. Jugovići se pa itak vsi poližejo, ko se srečajo. Tudi moški!! Ne upoštevajo razdalje.

New Report

Close