do kdaj boste tokrat držali kripte?
kot pravijo na jugu: nema kajanja posle je.banja ☺ — vse je osebna odločitev.
Jaz še par tednov mirujem z BTC.
Mi kakšen dan zavre kri, ko se ne odločim prodati ob visoki ceni in kupiti ob nizki …
kam bo šla katera valuta … za nazaj smo vsi pametni, ker vidimo grafe. Kripte se pa za zgodovino ne menijo.
ma BTC mene sploh nč ne skrbi, je stabilen in bolj raste kot pada
sem pa na trnih zaradi ETHja, ki ga imam res dolgo, se dolgo z njim ni dogajalo nič, potem pa bum in zdej ne vem, je buma konec ali lahko še dočakam kakšno presenečenje
PA DASH, ta je bil tudi v zagonu, zdej pa počiva, potem pa kam … gor al dol 🙂
z xrp sem itak v temo brcnila …
ja sej vem, kdo bi vedel 🙂
ma BTC mene sploh nč ne skrbi, je stabilen in bolj raste kot pada
sem pa na trnih zaradi ETHja, ki ga imam res dolgo, se dolgo z njim ni dogajalo nič, potem pa bum in zdej ne vem, je buma konec ali lahko še dočakam kakšno presenečenje
PA DASH, ta je bil tudi v zagonu, zdej pa počiva, potem pa kam … gor al dol 🙂
z xrp sem itak v temo brcnila …
ja sej vem, kdo bi vedel 🙂
[/quote]
Če si pretvorila ripple v stellar, nisi nič v temo brcnila. 🙂 Imajo veliko večje načrte od rippla. Zdajle se je rast šele začela. Bistveno je, da denar razpršiš in ti si ga. You win some, you lose some. Dolgoročno bo pa vsaj še eno leto vse raslo.
Če si pretvorila ripple v stellar, nisi nič v temo brcnila. 🙂 Imajo veliko večje načrte od rippla. Zdajle se je rast šele začela. Bistveno je, da denar razpršiš in ti si ga. You win some, you lose some. Dolgoročno bo pa vsaj še eno leto vse raslo.
[/quote]
ne nisem ga v stellar, tega imam še od prej, ampak v LTC, ok sej nisem na zgubi, sem še vedno lepo v plusu, ampak ne takem, kot bi bila, če bi pustila XRP, ki sem ga imela več mesecev, potem pa še isti dan, kot sem prodala … +100% skok 🙂
vidim pa da ADA lepo raste, ampak to mi je dolgoročna naložba, kot še kup drugih narudarjenih ali kupljenih. Sej je dost če enemu ali dvema uspe 🙂
razmišljam da bi nekaj dala v Viberate, mi je projekt zelo všeč
ne nisem ga v stellar, tega imam še od prej, ampak v LTC, ok sej nisem na zgubi, sem še vedno lepo v plusu, ampak ne takem, kot bi bila, če bi pustila XRP, ki sem ga imela več mesecev, potem pa še isti dan, kot sem prodala … +100% skok 🙂
vidim pa da ADA lepo raste, ampak to mi je dolgoročna naložba, kot še kup drugih narudarjenih ali kupljenih. Sej je dost če enemu ali dvema uspe 🙂
razmišljam da bi nekaj dala v Viberate, mi je projekt zelo všeč
[/quote]
Tole ni slabo. In zdajle še zelo poceni.
https://oracletimes.com/tron-trx-rise-of-the-nerd-coin-tronix-trx/
Moji cardani gredo za par let na lager. To je pa res dolgoročna investicija. In IOTE. Pa TRON tudi. Škoda prodajat, ko naredi 100 %, ker bo teh ciklov še veliko.
[/quote]
Vprašanje je veljalo za nazaj.
Osebno nisem prepričan, da bom kateri kovanec, ki se danes nahaja v mojem portfelju držal dlje od 90 dni.
Osebno najdlje držim LTC. Cca 2 leti bo že, upoštevan tudi FIFO, seveda.