Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do kdaj pošiljajo doh. obrazce?Ste jih vse dobile?

Do kdaj pošiljajo doh. obrazce?Ste jih vse dobile?

Zakaj ga še jaz nisem?

Jaz ga tudi nisem.

če ga do konca marca ne dobiš, si sama dolzna kupiti ga in do konca aprila poslati na davčno…seveda če si presegla znesek, ki določa dohodnino ja ali ne. ž Seveda bodo napake, seveda ga eni ne bodo dobili, zakaj, kaj pa ves, toliko ljudi in tudi ljudje delajo vse to, torej so zmotljivi, kar pa ti ne zadrzi, da bi kar cakala in ne oddala.

Lahko pa jih pokličeš in vprašaš kaj se dogaja pri tebi…

No, jaz sem že prejšnji teden povprašala Vido in mi je zagotovila, da je moja napoved na pošti…. Očitno golobji, ker obrazca še nisem dobila. Bom pa vprašala še za moža (ki prav tako še ni dobil). Menda pa naj bi bilo 90 odstotkov napovedi že odposalnih.

RAvnokar sem spet pobarala Vido – moja napoved je bila poslana 27. marca, se pravi, da je na poti.

Dobil ga je samo oče – jaz, mož in moja mami še ne.

poglej temo mal nizje

28.03.2007

Davčna uprava RS že poslala vse predizpolnjene dohodninske napovedi

Včeraj, 27. marca 2007, so bile v tiskarni natisnjene še zadnje predizpolnjene dohodninske napovedi za leto 2006, za katere je davčna uprava prejela kontrolne podatke od izplačevalcev dohodkov, in tudi te bodo danes popoldne dostavljene na pošto.

Seznam po občinah (kdaj so pošiljali) je pa na naslovu

Včeraj popoldan do bile odposlani še zadnji obrazci.

Vič naj bi poslal že 22.03. in vsi razen naju z mami so dobili že prejšnji teden. Jih moram poklicat, če to pomeni, da midve sploh ne bova dobili?

Always look on the bright side of life!!!

Preveri najprej pri Vidi! Bo hitreje. Ti bo povedala točen datum, kdaj je bila napoved oddana.
BTW, sem dobila pred nekaj minutami.

New Report

Close