Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do kdaj škornji čez kolena?

Do kdaj škornji čez kolena?

Torej, do katerih zunanjih temperatur še obujete škornje čez kolena? Ko je bolj toplo, ali jih obujete na debele žabe, najlonke, leggingske, ….?

Od dvatisočštirinajst

Do takrat, ko je zunaj 40.

🤣🤣🤣

Pač nosš jih dokler ti odgovarja.

Mislm res no, da tuki gor sprašujem do kdaj noste….., pa briga me, bundo bom nosila dokler me bo zebl, enako škornje….v kratke rokave se bom dala takrat ko mi bo vroče…mislm kolk glupa vprašanja eni postavljate.

Odgovor na objavo uporabnika
Bronija, 01.04.2023 ob 17:04

Torej, do katerih zunanjih temperatur še obujete škornje čez kolena? Ko je bolj toplo, ali jih obujete na debele žabe, najlonke, leggingske, ….?

Jaz zimske še občasno obujem, itak na žabe, najlonke ali pa na tanke pajkice. Imam pa tudi poletne, take z veliko luknjami, spredaj pri prstih in zadaj pri peti, te pa čez poletje dam mogoče destkrat gor, seveda na boso nogo. Sem si pa za letos poleti kupila še ene ful visoke gladiatorke s petko, brez petke jih pa že imam. Tako, da bo poletje kar pestro glede obutve in bom poleg japonk, natikačev, sandalov lahko obula še škornje. Že komaj čakam.

dokler je dež spomladi.

(ampak jaz škornjev ne nosim,jih še niso nardil take da bi mi bili prav z mojimi 140kg in mečami ko michelinko 😀 😀 )

Pa začni fukat, pa boš shujšala. 10 orgazmov na dan, odžene kile stran!

Zdaj za cez dan niso, mogoce za zvecer, ko so napovedane nocne temperature blizje nuli kot 10.

Za ta zimske je zdaj že kar malo toplo, čeprav jutra so še hladna. Mogoče jih letos se obujem, zraven pa najlonke, kratka obleka in pa parka čez. Odprte za poleti tudi mene že kar nekaj časa matrajo, zraven pa mrežaste žabe in pa kratke oprijete hlače. Zgoraj pa samo top, mogoče srajca ali tunika.

New Report

Close