Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem dober avto, vendar po ceni!

dober avto, vendar po ceni!

Svoj Peugeot 308 moram zamenjati ker je že prestar. Stara sem že čez 60 vendar nimam nobenga problema s vožjo. Rada bi nasvet, kakšen avto bi bil racionalno kupiti pa da cena ne gre veliko nad 10.000. Premišljevala sem o Peugeot 2008 in o Škoda Fabiji.
Vesela bi bila kakšnega dobrega nasveta.

Nelly, jaz sem pred dvema letoma, ob upokojitvi, podobno razmišljala kot ti. Prej sem vozila peugeote, potem pa me je kolegica prepričala, da naj si pogledam še Kije. Na koncu sem se odločila za Rio in mi odlično služi. Avto je pregleden, malo pije in v njem je dovolj prostora za prtljago in moje vnuke, če gremo na kakšen izlet. Vzdrževanje je pa poceni. Avtek ima hkrati, vsaj tako so mi povedali ob nakupu, daleč najdaljšo garancijo med vsemi, kar verjetno pove marsikaj o kvaliteti, nad katero nimam do sedaj nobenih pripomb.

Hvala za odgovor. Bom se pozanimala v to smer

Pred leti sem tudi jaz malce posmehljivo gledal na korejce, a ko ga kupi eden kolega, pa drugi pa kakšen prijatelj in nima nobeden med njimi težav, se počasi zadeve spremenijo. Tako sem tudi jaz pred tremi leti pristal na Kiji. Ni mi ža. res je tako kot je zapisla Franceska. jaz mam sicer cee’da, ki je malce večji od njenega avta. A vse res dela in sploh ne veš da maš avto.

New Report

Close