Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober bioenergetik???

Dober bioenergetik???

Mene pa zanima, če pozna kdo dobrega bioenergetika na Dolenjskem?

LP

obiskala sem že nekaj zdravilcev ampak matej iz novega mesta je bil najbolj korekten in naredil največji efekt na meni. pozdravil mi je išijas v parih minutah. vsi ostali pa so mi govorili da je to neozdravljivo..
do njega sem prišla po priporočilu kolegice. sicer kako danes dela ne vem ampak lahko ga najdete na tej strani http://www.biohealing.org

lp

Šušnjara Željko je eden najboljših in zelo korekten. Mojo ženo je vzel na terapijo, meni pa je pošteno povedal, da mi ne more pomagati in da je škoda časa in denarja. Ženi pa je pomagal pri migrenah

mene pa zanima slednje. moja hčerka ima sedem let, ima pogoste glavobole z bruanjem. ko so ji slikali glavo so ugotovili da ima arahnoidno cisto. zanima me, če pri tem lahko pomaga bioenergetik

ZELO PRIPOROČAM

http://www.mojbioterapevt.com

imam težave z glavoboli, ki jih osebni zdravnik ignorira. zanima me ali kdo pozna kakšnega dobrega bioenergetika, sicer sem slišal za nekega Jana, pa me zanima če je res tako dober kakor pravijo

Iz katerega konca?
V Ljubljani priporočam Slavkota, samo sem slišala, da je čakalna vrsta res dolga, odkar smo se preselili na Primorsko pa hodim h Klemnu, je 2 min iz Nove Gorice, v Solkanu. Na Facebooku poglej, Zdravljenje z bioenergijo Primorska.

Mogoče bi ti lahko knjiga Angeli v mojih laseh pomagala….

Poznam kup ljudi, ki so bili pri Dumančiču, pa Šušnjari in ostalih učencih Dumančiča, pa ni nikomur nič pomagalo, samo denar so stran vrgli. Ta “bioenergija” pomaga samo psihičnim bolnikom in za psihosomatske bolezni, za resne težave pa ne pomaga nič. Ne verjeti vsega, kar pišejo, ker ni res. In poznam znanega bioenergetika, ki zdravi bolečine v križu, ko pa njega prime, gre pa k zdravniku in ne h kolegu in svojemu učitelju Dumančiču. Toliko o tem. So samo bleferski pobiralci denarja, pa še arogantni so zraven. Sem čisto iz firbca preizkusila enega, ki so ga polna usta njegovih uspehov, pa je nič od nič. Maha okoli z rokami in zraven blebeta neumnosti. Koristi ni bilo prav nobene. Ampak denar je vaš, prepričajte se sami.

Kaj pa Maksim Osipov, ki dela na Bledu in v Mariboru, ima kdo izkusnje?

Božidar Djurica, tudi tri knjige so prevedene, pozdravil hudo alergijo deklici, kateri niso prijela nobena zdravila več
http://www.zivljenjsko-kozmicna.net/wpslo/?p=20%5B/quote%5D
Samo k njemu ne. Moja mama je imela raka, ji je rekel da je to črna magija, ji prepovedal zdravljenje v uradni medicini. K sreči se je mama tako spametovala, da je prenehala k njemu hoditi. Je pa pred leti umrla.

Zdravo,

dokler ste proti bioenergetikom vam definitivno ne more energija pomagati saj ste avtomatsko postavili blokado.
Bile smo tri punce pri bioenergetik Mateju v Novem mestu.
Bil je korekten in meni je pozdravil bolečine v križi. Kolegica je imela astmo in je zdaj skoraj brez problemov. Tretja kolegica pa je imela gangreno na prstu in po terapiji se je prst začel zdraviti in ozdravel.. Toliko na kratko.
Skratka bioenergija pomaga in deluje saj sem se prepričala na svoje oči.

Torej napiši znanstveni članek in navedi ta svoj dokaz. Deli to s svetom!

Zapomnite si folk – ne k Rusom hodit na terapije, ker glavna prioriteta jim je, kako s svojo dejavnostjo maksimalno pokasirat (to je seveda tudi razlog, da sploh pridejo v Slovenijo). Pa mogoče v osnovi niti niso slabi zdravilci, ampak zaradi fokusa na čim bolj optimalen zaslužek delajo hitro, rutinsko, brezosebno, ne poslušajo dovolj, da bi res lahko dojeli problem klienta. Kot je zgoraj opisal predhodnik; to je dokaj tipična izkušnja pri ruskih zdravilcih.
Ena od redkih izjem je mogoče Galina, ki pa zaradi prezabukiranosti odraslih itak ne sprejema več (samo še otroke).

Definitivno dober Zlatko Šafarič iz Domžal v povezavi Vaš link in iz Graz-a Bioenergetik Vaš link v povezavi.

Na Ptuju Veseljko Rimele zelo dober clovek in sposoben in dober zdravilec…

ima do izkušnje z Rimele veseljkom ali s Stankom Filipičem kot bioenergetikom.

koga bolj priporočate?

Veseljkota. Res je dober človek, vidi vse diagnoze pred izvidi in pomaga full. Hodim samo še k njemu, zdravnike sem opustila že pred 10leti….

Priporočam Veseljka Rimele iz Ptuja, že 10let hodimo z družino k njemu, res dober zdravilec.
Ima res zelo zasedene termine ampak se splača čakati. Vsem, ki imate kakršnekoli težave, od bolezni do psihe, vse reši! LP

Pozdrav!

Ima kdo kontakt od gospe Pine Gregl?

Hvala!

Zelo priporočam zdravilko iz Lenarta.Ozdravila me je osteoporoze ,mojega otroka astme…ogromni so jo pohvalili iz naše vasi ,tako sem prišla z go.v kontakt…
Lahko si pogledate spletno stran kjer je zapisana mobilna številka
http://www.zdravljenje-reiki.si

Jaz sem bila neplodna in po enem obisku Veseljkota sam uspela in sedaj sem mamica 3,5 letnega sina.

Jaz sem bila neplodna in po enem obisku Veseljkota sam uspela in sedaj sem mamica 3,5 letnega sina.

Jaz sem bila na magnetni valovi Veseljkota i rado povedam vsem ki imajo zdravstvene težave obrnite se na Veseljkota. To je vredno vsakeg evra, nemate kaj izgubiti sem praznijo denarnico.

Eno jutro začela krvaveti…SMS javila Veseljkotu in čez nekaj časa se mi je krvavitev ustavila !
Ginekologinja me je poslala v Ljubljanu…pak sam javila Veseljkotu kaj se dogaja…pa je rekel da mi ga bo on probal obrnuti na daljavo…malo kasneje tudi se zgodilo…

New Report

Close