dober čistilni servis?
Tebi se vidi da si ti eno navadno sranje. Očitno si zakompleksana oseba do konca. Ne moreš soditi po parih čistilnih servisih, da so vsi sranje. Jaz osebno imam s.p. in moje stranke so zadovoljne z našim servisom. Je res da večji je servis, več delavcev, slabši je, zato ker se delavci ne potrudijo dovolj, ker imajo majhne plače. Če pa spoštuješ delo nekoga in ga s tem tudi stimuliraš, se trudi po svojih najbolših močeh. Bom pa povedala tako, da so ženske veliko bolj po podjetjih nemarne kakor moški, sploh tiste, v pisarnah ” nižji sloj” računovodstva itd.., Lahko rečem, da ženske kot so sodnice in njim podobne visoko izobražene, so kulturne in tudi vedo kaj pomeni, ko grejo na dolgo potrebo, da je potrebno počistiti za seboj. Ne pa da se še vloški mečejo v WC. Malo se zamisli nad sabo, kako pustiš svoje delovno okolje za seboj, ko se odpraviš domov. Čistilci nismo sužnji, smo samo navadni ljudje, tako kot ti, ki opravljamo delo. LP
Tebi se vidi da si ti eno navadno sranje. Očitno si zakompleksana oseba do konca. Ne moreš soditi po parih čistilnih servisih, da so vsi sranje. Jaz osebno imam s.p. in moje stranke so zadovoljne z našim servisom. Je res da večji je servis, več delavcev, slabši je, zato ker se delavci ne potrudijo dovolj, ker imajo majhne plače. Če pa spoštuješ delo nekoga in ga s tem tudi stimuliraš, se trudi po svojih najbolših močeh. Bom pa povedala tako, da so ženske veliko bolj po podjetjih nemarne kakor moški, sploh tiste, v pisarnah ” nižji sloj” računovodstva itd.., Lahko rečem, da ženske kot so sodnice in njim podobne visoko izobražene, so kulturne in tudi vedo kaj pomeni, ko grejo na dolgo potrebo, da je potrebno počistiti za seboj. Ne pa da se še vloški mečejo v WC. Malo se zamisli nad sabo, kako pustiš svoje delovno okolje za seboj, ko se odpraviš domov. Čistilci nismo sužnji, smo samo navadni ljudje, tako kot ti, ki opravljamo delo. LP[/quote]
Se strinjam. Podjetja jemljejo najcenejšega ponudnika, potem pa se čudijo, da je malo dnara malo muzike. Eni grejo pod tako ceno, da se čudim, da jim znese. Seveda jim ne, potem pa krčijo zaposlene in varčujejo s čistili. Skratka, ni finta, da so sami zanič čistilni servisi, finta je v tem, da si nas boljše nekateri ne morete privoščiti. Vsak ne more imeti mercedesa, eni vozijo tudi ople in hyundaje :))
No pri nas smo najeli cistilni servis Pepelka. Nasli smo jih na primerjam.si in so med cenovno ugodnejsimi ampak nrdil so pa supr. Zdej nm prhajajo tut na redna tedenska ciscenja in ta punca, ki use skupaj vodi je ful prjazna. Kle je njena stevilka ce jo bo kdo rabu, res priporocam
Anja – 041834413 (čistilni servis Pepelka)
Pozdravljeni,
mogoče samo opozorilo, ker sem se sam zelo zelo opekel z naročeno storitvjo omenjenega čistilnega servisa – CLEANS čistilni servis objektov in avtomobilov Laura Drobnič s.p.
Kot napisano na njihovi spletni strani, nudijo kvaliteto, natančnost, ugodnost, strokovnost, držanje rokov…
No ja, pri meni ni bilo nič od tega, kvaliteta porazna (tudi po ponovnem čiščenju so še vedno ostale umazanije, tako da tudi daleč od natančnosti, kar se pa držanja rokov tiče pa stalno zamujanje. Že za na ogled smo jih čakali. Poslali so nam tudi racun brez dogovorjenega popusta.
Vsem ki razmišljate o čistilnem servisu, predlagam da se jih ognete na široko, sam sem popolnoma razočaran…..
Če imate kakšen predlog za dober čistilni servis pa se priporočam…