Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober dan

Dober dan

Dober dan, kak gre? Pazite na hojo, zunaj je led in še bolj bo hladno🤣

Lol, zgleda je tud nekaj črk zamrznlo🤣❄️

A v Kopru so tudi spolzka tla?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7058, 28.01.2023 ob 10:03

A v Kopru so tudi spolzka tla?

Ne gre tu en normaln odziv skoz.. jao🤦 vprašaj koprčane.

Dan frogica hvala, da si zadnjič odpisala na gmail, mi je bilo v veliko pomoč. Upam, da si zdaj manj v gužvi. Zunaj je pri nas tudi poledica. Te dni moramo previdno, da ne bo spet kaos na urgenci.

v MB ni nič spolzko 🤣

Ojla frogica kje si pa ti bila?

Ob tej uri je znosno. Jaz sem bil zunaj ob 5ih in sem drsal.

Ena stara, 28.01.2023 ob 10:18

Dan frogica hvala, da si zadnjič odpisala na gmail, mi je bilo v veliko pomoč. Upam, da si zdaj manj v gužvi. Zunaj je pri nas tudi poledica. Te dni moramo previdno, da ne bo spet kaos na urgenci.

Malenkost👍

Gužva kr ostaja in fajn je tk.

Anonimno 7388, 28.01.2023 ob 10:24

Ojla frogica kje si pa ti bila?

Doma, v službi, na snegu, pč tu ne kaj dost, ker je pa ta forum res podn. Zdj pa iščem pozornost, bi reku vrag, ko malo lenarim..😉

Lahko vidiš, da ni tukaj nič boljše.

Ajna858, 28.01.2023 ob 11:38

Lahko vidiš, da ni tukaj nič boljše.

Skladno s pričakovanji 🤣

O poglej jo, kje se pa ti potepaš? 😃 Sem zadnjič odprla eno temo, če kdo ve, kam si se skrila? 🙂 Upam, da si ok in da uživate v zimskem veselju. No jaz komaj čakam otoplitev, ker mesto vreme spravlja v obup … Pa pridi malo nazaj iskat pozornost hehe

Ma žal ne more iti normalno skoz. Ker eni samo serjejo tu gor.

Anonimnež, 28.01.2023 ob 14:30

O poglej jo, kje se pa ti potepaš? 😃 Sem zadnjič odprla eno temo, če kdo ve, kam si se skrila? 🙂 Upam, da si ok in da uživate v zimskem veselju. No jaz komaj čakam otoplitev, ker mesto vreme spravlja v obup … Pa pridi malo nazaj iskat pozornost hehe

Tebe je pa lepo brati. Smo ok uživamo, malo vmes kakšne viroze, ampak nč hujšega. Sankamo se skoz prav plavo ritnco mam, ker me je vrglo na enem puklu, ja otročja sm še.. verjetno sm v tej sezoni z malima nardila že ene 5snežakov, zdaj mata počitnce gremo še na planino, potem pa se naj začne pomlad😉 pejt na kakšno šetnja nekam kjer je lepa idila, da ti popravi filing pa bo lažje pričakati pomlad😃

, 28.01.2023 ob 14:53

Ma žal ne more iti normalno skoz. Ker eni samo serjejo tu gor.

🤣

New Report

Close