Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober dan

Dober dan

Lenčine!A ste bejbe že za lonci, boysi pa rešujete državo za šanki?
Eno fajn nedeljo vsem…..pa ne pozabite: Radi se imejte!
🙂

Sem bla tu, inu zdej me ni več!

Sprevrško, pejd na sonček inu se ogrej inu razmigaj,
pol pa akcija….

Ej,če bi ti vedela,kako pr nas dežuje….me ne bi s soncem dražila.
Sploh pa…tud če bi 100 sonc danes sijalo……imam jaz temo in dež.
Sem pač žalosten.
🙁

A vidiš, kaj si zdaj naredu?
Saj te ne morem pustit tako žalostnega. Ker ne poznam vzrokov za tvojo žalost, ti bom povedala kaj eni pravjo:
Sanje imajo svojo ceno, Bog varuje zaljubljence, Daleč od ponorelega sveta, Ljubezen je le beseda, Ne vem, kaj me radosti, Včasih je tudi jokati užitek, Sanje nekega življenja….

Vidiš tu, kakšne probleme imajo šele drugi, da knjige pišejo o tem!
Ko boš boljše volje, ti bom pa priporočila kakšen drug naslov!!!

No hvala za lepe besede.
Saj tud jaz vem,da za dežjem vedno sonce posije….sam ta hudič se kar noče ustavit………

Ne, nimam pojma, kaj naj v lonec vržem. Hmmm… moj “hobi” sem začela zanemarjat se mi zdi, pa idej od nikoder. Grrr….

No, kaj naj naredim iz: bučk, tune, paprike, mislim da bi se tudi kura našla pa še kaj drugega? Ni nujno vse porabit, mora pa bit dobro in po možnosti s česnom. Me pa že res pomanjkanje idej daje, vidim.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kaj se hodiš pol afnat na srečanja,a!?
A ti moram res jest kosilo skuhat ven s takega krasnega materiala,kot ga maš?
😉

saj: ich schäume mich :(( 😉

No, da slišim – povej vse predloge. Samo paradajza mi ne dajaj noter, ker sem se ga včeraj napapala.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne da se mi….ker sem že od devete ure v loncih in posodi.In zdaj me čaka še obisk tašče…..in dan bo POPOLN!

Hehe, revež ti, revež…. No, jaz bom pa danes kar lačna ;). Ali pa si bom kokice naredila. P. pa bo na shujševalni 😉 :)))).

Bi malo pršutka?

FIGO!!!

Od mene prasca ne dobiš niti na sliki!!!!!!
;-)))))

Ccccsssssss… nesolidarnost pa taka ;).

Nema bog brata pr kralju (prascu)!
😉

New Report

Close