dober dermatolog
Otroci imajo bradavice, ki so menda virusne in se nam pojavljajo že dve leti. Nič ne motijo, a ne izgledajo lepo, ker so posejane po celem telesu.
Imamo napotnico za dermatologa, a ne vem kam naj jih peljem, da bo res kvalitetno svetovanje.
Vesela bom konkretnih predlogov za dermatologa in tudi, če ima kdo izkušnje, kako se bradavic rešiti (so take majhne in če se odpre, gre ven bel strdek – kot mazoljček. Jih je pa pri vsakem otroku vsaj 30.)
v Mb imajo triažo, tako da prideš z otrokom na vrsto še isti dan ko prideš v amb., samo zdravnika pa ne moreš izbirat. razen če niso v zadnjih letih kaj spremenili.
jaz bi na tvojem mestu poklicala, pa vprašala, povejo če naročajo ali kar prideš, če naročajo, naj naročijo, ti pa potem pokličeš in naročiš še drugje. kje prideš prej na vrsto tja greš, drugje odpoveš.
Dobra dermatologinja je dr. Lazar v koprskem zdravstvenem domu, mislim, pa da je z napotnico tudi dolgo za čakat, dober je tudi dr. Marko Vok, ki dela v Izoli. Sama sem bla pa med novoletnimi prazniki na dermatološki kliniki v Lj, napotena pod nujno in tam me je obravnavala dr. Ana Slana, super dohtarca.
Dr. rems na Ptuju.
Moji mami je imela one drobne bradevičke po celem vratu in ji je vse lepo dol požgal.
je res zelo cenjen in kvaliteten dermatolog. Poznam kar veliko ljudi, ki hodijo k njemu. Hodim tudi sama zaradi kožnega madeža.
Res na nivoju in z veliko izkušnjami.
Če želiš ti napišem telefonsko ali najdi na netu.
je pa nasproti Ptujskih toplic.
To kar imata tvoja otroka so moluske. Mo jih je imel in odstranijo jih s praskanjem. najprej otroka namažejo s kremo, greš za eno uro okoli in potem jih spraskajo stran. moj je tako tulil od bolečin, da to nikomur ne privoščim.
Ko so se mu spet naredile, sem mu gor dala olupke svežega krompirja. Vsako noč en olupek na bradavice. Je treba vztrajat, ampak deluje.
Katja, praskali so nam jih že enkrat dol in na to več ne pristanem, ker so tulili in ker so ostale kar lepe brazgotine. Jih pa ima več kot 30 in toliko brazgotin niti z vodenimi kozami nismo pridelali.
Ta malemu so jih nekaj z dušikom odstranili in brazgotinice niso vidne. Morda je to rešitev…
Kje pa si slišala za krompirjeve olupke in koliko časa je trajalo,d a ste se jih tako znebili? So se izluščile ali samo izginile? Se vam ponavljajo?
Radi bi se znebili virusa ne samo odpravljali posledice tega. Ampak kako?
http://buystromectolon.com/ – ivermectin 3mg price
http://buyneurontine.com/ – Neurontine
bradavice, 25.01.2008 ob 08:06
Otroci imajo bradavice, ki so menda virusne in se nam pojavljajo že dve leti. Nič ne motijo, a ne izgledajo lepo, ker so posejane po celem telesu.
Imamo napotnico za dermatologa, a ne vem kam naj jih peljem, da bo res kvalitetno svetovanje.
Vesela bom konkretnih predlogov za dermatologa in tudi, če ima kdo izkušnje, kako se bradavic rešiti (so take majhne in če se odpre, gre ven bel strdek – kot mazoljček. Jih je pa pri vsakem otroku vsaj 30.)
dr. Lutz v Mariboru. Odstranila dve veliki rjavi pegi na obrazu. Kot da ju ni bilo. Vrhunski, preverite, če ima koncesijo.