Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober dermatolog LJ

Dober dermatolog LJ

Zdravo, imam eno čudno znamenje in iščem samoplačniško dermatologa. Ima kdo izkušnje z Jadranko Korsiko Mrak ali Blanko Zagoričnik Opara? Hvala!

Pliz 🙂

Ne vem, če kaj pomaga, a nimam izkušenj s temi.
Imam pa odlične izkušnje z dermatologijo Bartenjev-Rogl. Ne vem za sodelavce, meni je ravno tako čudna znamenja in neke druge stvari odstranjeval Bartenjev osebno in sem izredno zadovoljna.

Ravno z njem sem imela zelo slabo izkušnjo, tako, da bi koga drugega. Hvala vseeno!

Zadovoljna sem bila z dr. Kraljem, zelo prijazen in pa dr.piršem. Dr pirš je še posebaj človeški, stisne roko, te dejansko vpraša kako si in se ti RES posveti. Tudi pri dr. Kralju sem dobila vse informacije, je zelo prijazen, mi je vse razložil kar me je zanimalo glede dermatitisa. Skratka dobri izkušnji.

Sem zelo radovedna, je možno izvedeti kakšno? Jaz imam namreč zelo dobre in v prihodnosti imam v planu še neke druge posege.

Jadranka Korsika Mrak je bila pri mojem pregledu dermatitisa prijazna, strokovna. Kaj več pa težko rečem, ker nisem imela zakompliciranega stanja.

Jaz osebno ne bi več k Jadranki, pa ne da je kaj tako narobe z njo, vsaj za osnovne zadeve je čisto OK, a diagnoze ni znala postaviti, drugi pa so jo.

kaj pa je bilo, kaj resnega in se je zmotila? :/

Ne, pravzaprav nič resnega. Fajn je imeti diagnozo, da vsaj veš, ali se ali se ne da pomagati. Njen odziv takrat je dal vedeti, da tega ne pozna, čeprav so drugi dermatologi, h katerim sem šla kasneje, zadevo poznali. Vem, da je koža kompleksna, a vsega pa tudi ni treba stlačiti v širok vsesplošen spekter. Moja diagnoza je menda redka, a zato malo pogledaš v knjige najbrž…

Se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s tabo! Diagnoza je potrebna.
Predvsem me preseneti, ko malo bereš forume kolikokrat se dermatologi zmotijo. Ena je v eni temi celo opisovala, da je imel nekdo očiten melanom, pa mu je dermatolog zatrdil, da ni nič.

dr. Pirs ni samo dermatolog ampak Človek z res veliko zacetnico. Profesionalen in prijazen odnos.
Pri hceri takoj izstrelil diagnozo ceprav jo je prej kar nekaj zdravnikov vodilo pod drugo (smrtno!) diagnozo.
Sem mu hvalezna za vse vecne case!

Sem zelo radovedna, je možno izvedeti kakšno? Jaz imam namreč zelo dobre in v prihodnosti imam v planu še neke druge posege.
[/quote]

nisem ista oseba
mene je v njihovi ordinaciji motila hitrost
namreč, pregled znamenj je bil opravljen v cca 2 minutah, zdelo se mi je da nimam niti časa za oblečt se nazaj … in potem sem se res počutila naokoli prinešeno. daš 70 eur zato ker imaš precej znamenj in te skrbi za njih… potem je pa vse tako hitro pogledano, da človek podvomi v kvaliteto
poleg tega se za odstranitev znamenja “samo naročiš”… brez da bi kdo podal kako ekstra informacijo ali rekel, da je treba prej še opravit kak pregled.

zaenkrat sem tudi jaz v lovu za dobrim dermatologom. takih, ki se mu ne mudi in ki ne gleda samo na to, kako ti bo prodal kremo za 100 eur. :/

[/quote]

Res se je obnašal oholo, ampak OK, k zdravniku grem zaradi njegove strokovnosti, ne zaradi prijaznosti. Potem se je zmotil v diagnozi, tako, da ne grem več k njemu.

Arsderma..

Naj dodam še, da ni šlo za kaj resnega, samo pač potem sem imela slab občutek. Na UKC na dermatoloski so mi predpisali kortikosteroid in od takrat je ok.

nisem ista oseba
mene je v njihovi ordinaciji motila hitrost
namreč, pregled znamenj je bil opravljen v cca 2 minutah, zdelo se mi je da nimam niti časa za oblečt se nazaj … in potem sem se res počutila naokoli prinešeno. daš 70 eur zato ker imaš precej znamenj in te skrbi za njih… potem je pa vse tako hitro pogledano, da človek podvomi v kvaliteto
poleg tega se za odstranitev znamenja “samo naročiš”… brez da bi kdo podal kako ekstra informacijo ali rekel, da je treba prej še opravit kak pregled.

zaenkrat sem tudi jaz v lovu za dobrim dermatologom. takih, ki se mu ne mudi in ki ne gleda samo na to, kako ti bo prodal kremo za 100 eur. :/
[/quote]

Evo, imam isto izkušnjo z dr. B. Pregled 70 €. znamenj imam milijon in on v manj kot dveh minutah, da mi nič ni, in da priporoča, da si jih dam odstaniti, za kakšen denar raje ne povem. Manj kot 5 min je trajalo vse skupaj, s tem da je še vse pojasnjeval študentki in napisal izvid.

Kaj pa če poskusiš poklicati na dermatovenerološko kliniko, če je možno priti na samoplačniški pregled? Jaz sem zdaj tam na napotnico, me sicer moti, da pač uletiš k zdravniku, ki je takrat na voljo, ampak mogoče pa je to dobro – več glav več ve;)

Morda pa tudi kdo od njih dela še privat. Ne vem.

Ali pa poskusi dobiti dr. Rogl pri Bartenjev-Rogl.

Izredno neprijazen, bila pri njemu zarad melanoma, pregledal me je na hitro. Dve znamenji so mi pred tem odstranili pri dr. Kralju, čemur se je dobesedno režal. Na hitro me je ocenil, da sem temnopolta in temnooka, pa nič od tega nisem.

Rada bi delila izkušnjo z dr. Pirš-em. Po dlaneh sem imela dishidrozo in mi je predpisal Medrol! Po mesecu in pol jemanju Medrola se situacija ni izboljšala. Poleg tega mi je “predpisal” dve kremi, ki sta bili seveda zelo dragi (vsaka po 30 EUR) in na koncu tudi niso pomagale. Da ne govorim o pregledu, ki stane 80 EUR, vsaka nadaljnja kontrola pa 50 EUR.
Po redni napotnici sem odšla k drugemu dermatologu, ki se je zgražal nad dejstvom, da sem jemala Medrol glede na moje stanje. Ugotovil je, da imam alergijo, ki sproža kontaktni dermatitis.

Jaz sem bila pri dr. Korsiki Mrak, na napotnico in nisem bila zadovoljna.
Bila sem v Arsdermi, samoplačniško, pregled znamenj. Tukaj je bilo ok. Zdravnica je pogledala vsa znamenja in jih slikala.

ODSVETUJEM dr. Popovič-a iz Dermadent v LJ. Je izredno nesramen in nestrokoven. Po treh pregledih, biopsiji in krvnih preiskavah še vedno nisva vedla zakaj imam pri 40ih modre noge okoli gležnjev. Ker sem preveč spraševala ga je to zmotilo in me je dobesedno vrgel iz ambulante – še vedno sem v šoku!!! Samo stran od tam v velikem loku!!!

Priporočam dr. KRALJ

Izjemno nezadovoljna z  Lunder Tomažem. Ohol in vzvišen. Strokovno pa slab. Pa mahnjen na denar.

Dr. Bremec. Priporocam.

New Report

Close