Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober dermatolog v Celju

Dober dermatolog v Celju

Imam napotnico za redni letni pregled znamenj. Do sedaj sem hodila na kliniko Bertenjev, po odstanitvi znamenj, pa ne grem več tja, ker so mi naredili tako katastrofo, da se jih izogobam.

Koga kja pripročate v Celju in okolici. Hvala.

Suzana Hudej

Dr. Ana Benedičič.

dr. Ana Benedičič je krasna

Kaj pa Silva Šturbej? Je dobra?

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

dr SUZANA HUDEJ JE ZELO POCASNA PA SE ZAMUJA URO IN POL GLEDE NA CAS KO SI NAROCEN . BEDNO

Ona je daleč najslabša dermatologinja! Odnos obupen! Sem prišla k njen proti koncu epidemije, zdrava, prebolela korono itd. K njej sem prišla zaradi aken, in ženska ni hotela niti pogledali moje kože. Je rekla, pojdite si ven slikat kožo in mi potem pokažite. Ne devajte maske dol! Da me slučajno ne okužite…bolano. In potem reče, ja, jebiga. bo že izginilo, slej ko prej se vsem uredi. Zjokala sem se pred njo! Ona pa čisto hladnokrvno. Mogoče, ker sem bila pri njen na napotnico? Se ji za to čisto j*be? Noro, kam gre svet….Čisto razočarana sem glede nje, nikoli več k njej!

Odgovor na objavo uporabnika
Babika978, 19.04.2022 ob 13:55

Ona je daleč najslabša dermatologinja! Odnos obupen! Sem prišla k njen proti koncu epidemije, zdrava, prebolela korono itd. K njej sem prišla zaradi aken, in ženska ni hotela niti pogledali moje kože. Je rekla, pojdite si ven slikat kožo in mi potem pokažite. Ne devajte maske dol! Da me slučajno ne okužite…bolano. In potem reče, ja, jebiga. bo že izginilo, slej ko prej se vsem uredi. Zjokala sem se pred njo! Ona pa čisto hladnokrvno. Mogoče, ker sem bila pri njen na napotnico? Se ji za to čisto j*be? Noro, kam gre svet….Čisto razočarana sem glede nje, nikoli več k njej!

katera to?

New Report

Close