Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober fen za lase – za ugodno ceno?

Dober fen za lase – za ugodno ceno?

Cena med 20 e in 30 e

Veter v laseh. Pa še zastonj je.

Spremljaj akcije.

Saj se hecaš, kajne? Klasični sušilec GammaPiu (ga uporabljajo v salonih) je okoli 90 eur, krtača s sušilcem Revlon pa okoli 70 eur. Oboje odlično.

20-30 eur je pa…pofl.

Cela znanost…..en grelc pa ventilator, ki vam ga prodajo za mastne pare.

Ne rabiš neki uau. Poglej, da ima vsaj dve nastavitvi vroče-toplo pihanje pa je to ok. Kot omenjeno poglej Hofer Lidl če imajo kdaj akcije. Ali pa kak Špar.

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 12.04.2024 ob 12:59

Ne rabiš neki uau. Poglej, da ima vsaj dve nastavitvi vroče-toplo pihanje pa je to ok. Kot omenjeno poglej Hofer Lidl če imajo kdaj akcije. Ali pa kak Špar.

Sem kupila pred leti v Lidlu/Hoferju nek ionski susilec za lase, odlicen in poceni.

Za profesionalno rabo bo pa treba odsteti bistveno vec, tam, se eno nulo zraven.

Meni dober Rowenta silence. Je pa malo drazji

https://www.bigbang.si/babyliss-d570de-susilnik-las-izdelek-175435/

Meni je ta super, sem kupila enakega še za na vikend, kjer imamo bazen. S hčerko imava zelo goste lase, pa jih res hitro posuši.

Eh, kaki fen, ki uničuje lase! Si ne sušim las že več 10 let, edino pri frizerju potrpim, pa mi ni good. Najboljši fen zame je JZ veter. .

Zadnjič sem kupila fen v Eurospinu. Bil je okoli 12 eur. Soliden, ima vse kar imajo dražji feni. Seveda imajo frizerji profi fene, ki stanejo nekaj 100 eur. Doma tega ne rabiš.

New Report

Close