Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober frizer Domžale

Dober frizer Domžale

Rada bi šla k frizerju, pa sem na tesno s časom in ne morem v Lj. Kakašne dobre izkušnje s frizerjem v Domžalah pa da ni Mihaela?

Frizerski salon Lasek

lp

Kja je pa z Mihaelo narobe, razen, da je zoprna, pa da sto ljudi obdela vsakega začne potem pa….. za fen frizuro potrebuješ samo 2 urci 🙂

frizure Sonja, Sonja Kralj v blokih ob policiji

Brez zamere, SOnja super postriže otroke, pa mojo babico, mene pa ni nikoli dobro postrigla. Pač nisem za klasično striženje. Je pa sicer super ženska.

Glede Mihaele… nije žvaka za seljaka 🙂

Moram se vam oglasit, sam da povem, glede Laska: eni so ful zadovoljni, eni ga pa ful pljuvajo, vsaj kar se barvanja tiče. Naj ti še katera napiše kaj o Lasku, da se boš znala odločit.

Zraven cuba libre je en profi salon…tam gor kjer je fitnes..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Za tle sem tud jaz slišala, da je dober.

Kaj pa ime…

Ne vem, na vrhu gor, pa saj je zunaj na stavbi ime salona. Grem popoldan mimo pa pogledam, če želiš?

Lepo prosim 🙂

Piskar Klavdija.

R

Jaz lahko pohvalim Lasek. Vedno mi najdejo pravo barvo. Prej sem jih že dosti zamenjala, ker so mi vedno pobarvali lase v koruzo 🙂 Ne poznam pa drugih frizerjev v Domžalah..

Salon Teja v Radomljah na Šlandrovi cesti 2.

Se popolnoma strinjam s Timonko, predlagam pa frizerski salon v Bistri, in sicer frizerski salon Tamara. Zdaj imajo malo neroden delovni čas in frizerke se precej menjajo, ampak so vse fantastične.

Sem pa slučajno videla, da je ena bivša njihova frizerka zaposlena zdaj v novem frizerskem salonu na Viru, tam zraven Teksasa.

LP

New Report

Close