Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober frizer MB

Dober frizer MB

Svetujte mi dobrega frizerja v MB. Barvam se na svetlo, pa imam pri tem frizerju skrepane, suhe lase. Rada bi hodila nekam, kjer uporabljajo dobre barve in kjer je mogoče tudi manikura z gelishem. Zahtevam preveč:)?
Lepo pustno soboto.

Frizerstvo Fat Cat na Partizanski. Niveska & Denis sta zakon. Cene zmerne, kvaliteta ful & še nasmejala se boš.

Jaaaa, Nives te bo zrihtala u nulo. Res je srček.

Zdravo!

Nives me je že dostikrat frizirala in je tehnično dovršena frizerka. Zelo zabavna in sproščena za razliko od toliko nadutih in prepotentnih frizerjev v Mariboru, ki samo skubijo pa pojma nimajo. Če pa ne tja pa priporočam Smiljana Škarico. Osebno njega.

Ajaaaa, cene od Nives so realne za ta čas.

Lp

Frizerstvo koderček na pobrežju pri pokopališču. Maja super frizerja, ugodna, prijazna. Priporočam 😉

Frizerski studio Ameli, Vrazova 42, Pobrežje – ne bo ti žal! Irena je zakon!

Ola, že 6 let..

Najboljši in za vedno , Denis ( FAT CAT ) .

Lp

Nives je zanič frizerka in preveč govori . če bi bila red dobra bi ostala v Postojni a se je z vsemi skregala ! Že večkrat je imela S.P. pa so jo stranke sčasoma spoznale in takrat je menjala lokacijo .
Je ne priporočam ker je neresna in oderuška !

Gerlanda to pa res ne bo štimalo. Neresna in oderuška???? Pa kje to jemlješ? Nives je najboljša. Edino pri njej se ne počutim čudno, kot sem se pri ostalih frizerjih, ker je sproščena in iskrena.

Grelanda..se ne čudim postu.

Ja,na prvi pogled prijazna oh in sploh..ampak preveč vsiljiva vedno ti hoče še nekaj zraven prodat :-! Ko na tržnici je,prideš po eno stvar (frizuro) zraven pa ne ponuja ampak sili z vsemi možnimi preparati in podaljški..
Denis je kul,ne govori dosti,ne vsiljuje..postriže pa čao..
Saj ne rečem da ne zna frizirat,ampak neki presežek tudi ne.pa cene-na prvi pogled poceni,ampak definitivno nič ceneje kot drugje..poleg tega vsiljuje svoje mnenje :*) glede frizure in barve…
Pa res NIKOLI nima drobiža,pa daj no..vsakič pa res ne mislim puščat po 5,6e..

Mene tam več ne vidi..itak jo bodo tud drugi kmalu skapirali.
Pa ona prelive računa oz.šteje kot barvanje:$ pravi profi da ne loči med obstojno barvo in prelivom,ki se takoj spere..

hhehehehe …POŽRITE SE…

Ko drugi propadajo ona dela in zabava SVOJE stranke! CARICA JE!!!

Denis je kul ja..en drugega dopolnjujeta, da je FATCAT vreden svojega imena…

Pa še nekaj… koliko je frizerjev, ki striktno sprejemajo SAMO NAROČILA??

To marsikaj pove o njej!
Zna tržit sebe, svoje izdelke, podaljševanje las pa OBVLADA!

Nives, mi smo s tabo!!

Glede Nives- FAT CAT
Punce ki zelite podaljsevanje prosim ne hodit k njej!!
Kot prvo vsili varijanto sivanja, in striktno ne odstopA od te metode
Ta metoda je Primerna za en Dan ne pa za 6mesecev Kot pri keratinskih podaljskih
Pobarva na rumeno, ne blond, lase unici ful….
Potem pa se po einem tednu zgibim lase zaradi neperfektnega dela, ki ga tako hvali…
Za svoj denar ki ga vlagate Malo razmislite, mene je ta sola stala kar nekaj nepotrebnih Eurovision
Lp petra

Zdravo …
ker si imam namen podaljšat lase pri Nives mi je malo čudno kar pišeš Petra.. po forumih prebiram vse o podaljševanju las in dekletih, ki to delajo. Moji kolegici s Ptuja je podaljšala lase in je nenormalno zadovoljna…

Poklicala sem v salon in mi je ponudila vsaj pet tehnik podaljševanja las…ne bo se mi težko pripeljat v Mb.

Sklepam,da si zelo naivna in butasta, ker ne štekam iz tvojega posta, da ti je v enem dnevu uničila lase .. pa o microringih sem se pozanimala .. odstrani ji lahko vsak tepec …

No ja .. mene mika njeno delo, ker se vidi, da se trudi ..
Sem pa za novosti in šivanje lasnih podaljškov definitivno je!!!!

Kissss

Smejem se priporočilom za Fat Cat, če ženske res iščete nekoga za obrekovanje je super. Za friziranje katastrofa. Za denarnico super, če vam je to vse. Jaz plačam rajši več in sem prezadovoljna in obdelana vrhunsko, da nimam dela s svojo frizuro.
Moja izkušnja z njimi je bila ta, da sem šla s prijateljico kot spremljevalka in seveda sem dobila vprašanje, če bi se postrigla tudi jaz. Moj odgovor je bil, da ne hvala, da zaupam svojemu frizerju (Mano Mič Styling) in sem z njim zadovoljna, takrat se je pa začelo obrekovanje njega in skorajda zmerjanje, da sem nora, da plačujem takega frizerja, ki naj nazadnje sploh ni toliko dražji od drugih. Mirno sem odreagirala in si mislila svoje.
Povem lahko samo to, da ne maram frizerja, ki obrekuje drugega frizerja in se poveličuje. Mene zanima končni izdelek.
Glede prijateljičine frizure, če bi mene nekdo postrigel tako mu sploh nebi plačala. Zato sem srečna, da imam svojega stalnega frizerja že par let in mi ni škoda plačati malenkost več.

Imam podobne izkušnje z Nives,razen tega se še pa spušča v reševanje družinskih sporov svojih strank in obrekuje ljudi ki jih sploh ne pozna.. Za nameček pa se spušča še v kazniva dejanja ter nagovarja svoje stranke k podobnim nedopustnim dejanjem…Produkti ki jih uporablja so pa v večini nepreiskušeni , nekateri celo domače izdelava (seveda napolnjeno v originalni škatli)…Tako da…Treba jo izgnat iz Maribora kot so jo vrjetno iz Postojne….

Aja…Pa Denis je skozi tiho in ne govori dosti??? Glede na količine koke ki jo posnifa res ne more dosti govorit…

Iščem telefonsko od salona, ker so mi ukradli telefon in nabašem na to?

Nives je ženska za oženit in je Denis velik srečnež.. Ve nesrečne, anonimne psice ji ne sežete do kolen. hahahha

Par let se friziram tam pa ni bilo nobenega šimfanja ampak samo smeh smeh smeh in dobra volja .. na druge frizerje se verjetno požvižgata. ker imata svojega dela već kot dovolj. Ju morem vedno čakat!

Za dobrim konjem se uvijek prašina diže!

Sploh nemorem verjeti, kakšne prasice ste ene. Od kod vam toliko energije za takšna natolcevanja? Po moje ste same sebe polne, zato vam je vse okrog vas odveč.
Sploh nemorem verjeti, oba poznam, imela sem podaljške in spet si jih bom dala narediti, ker so izredno kvalitetni, splih se ne vozlajo, je pa res, da to za lenobe ni, ker jih je treba malo bolj negovati. Bodi toliko pogumna in se podpiši z imenom in priimkom.
Že zelo dolgo hodiva oba z možem k njima, pa še enkrat nisem slišala, da bi kdo od njiju koga obrekoval in ena od vas celo piše, da je Denis poln koke??
Veš kaj primitivka, obišči psihiatra, ker imaš hude motnje. Kar tako si izmisliš??
Sploh nemorem verjeti, kako strašno ste ene zafrustrirane, ampak imate pa bujno domišljijo.
Bravo čenče ��

Malo reklame ne skodi…
FRIZERSTVO FAT CAT…
040 729 000
2 odpicena, relativno mlada, vendar zelo prijazna frizerja….

Denis me strize ze 10 let…

Nives (zensko strizenje,barvanje, podalsevanje las, mosko strizenje in vse ostale frizerske storitve) opravi svoje delo vrhunsko… zna priporocat in stranke naredi zeeelo zadovoljne.. naredi strizenje zelo domace in zanimivo. Ima pa se eno dobro lastost.. z mirnim govorjenjem skoraj uspava stranko…
Pa se to.. nauzili se boste zgodb iz izkusenj v frizerstvu..
Denis (zensko strizenje, mosko strizenje, barvanje in vse ostale frizerske storitve..) je edini frizer ki svoje stranke navdusi z odnosom najbolsega prijatelja. Svetuje in dostikrat nardi kaj po svoje.. pri moskih seveda…vendar se nobena stranka ni bila nezadovoljna.. bolj odpicenega in sproscenega frizerja se nisem srecal.. in seveda moj dober prijatl…
Edino samega sebe nezna obrit s klingo kr se malo poreze pol pa je treba gledat z obliizi polepleno glavo..
Aja samski in samske zal vas morem razocarat , kr oba zgledata vredu ampak sta par tak da brez bedarij ..
Malo humorja tudi nesme manjkat…
Najbol pomembno pa j da sta zeeelo ugodna in vrhunsko opravita storitev. Lahko povem da ce enkrat gres tja se vracas zmeraj…
Najdete ju na partizanski cesti vizavi pumpe oz. V prostorih bivse videoteke cebelice..
Morate poskusit .. nebo vam zal…
NIVES IN DENIS (tiger) LE TAK NAPREJ. KVALITETNA FRIZERJA STA!!
Pa ostanita TAKSNA… !!!!!!!!!!!!!!!
P.s. dobite se kavico, vcasih pa ce Denis res dobre volje se silcek domacega snopseka ali celo ledeno hladnega piveka..’
Mislim da sem si za rekl@mo zasluzo kakega piveka ob strizenju.. ) ha Tiger (denis) kaj pravis…
Odprto vsak dan od 09.00-18.00 in sobota od 08.00-13.00
Se telefonska st za narocanje …. 040 729 000..
Pa lep pozdrav.. Blaz Matjašič, Miha Mohorko

Pozdravljene 🙂
Jaz sem šla v FATCAT na šivanje lasnih podaljškov in nisem bila niti malo zadovoljna. Ne rečem, da je slaba frizerka, ampak glede na to, da sem plačala dobrih 200€ za podaljške, ki so verjetno itak naročeni z eBaya (ker sem si jih enkrat naročila od tam in so bili čisto isti, tudi razcepili so se takoj po prvem pranju, kot ti), bi že postopek lahko bil malo boljši in resnejši. Polek mene je imela še 3 stranke in je malo preskakovala od ene k drugi, tudi lase bi mi pomočnica lahko oprala za ta denar. Hvalabogu, da sem si jih doma sama oprala, drugače bi mi podaljške dala tudi na umazane in mastne lase, če bi jih imela. Vsega skupaj je imela s tem 15 min dela, kot se sama pohvali, ampak sem bila tam 3 ure, ker nas je vse delala vzporedno. Pač sem pričakovala, da bom za ta denar tam kot princesa, kar bi tudi morala biti. Ne me narobe razumeti, ampak to je njej čisti denar in se skoraj nič ni potrudila. Polek vsega pa sledi nov šok: pridem domov in si operem lase, posušim in takoj vsi razcepljeni :O Seveda sem pisala in odgovor je bil, da bi morala uporabljati nek preparat, ki se ga, seveda, dobi samo pri njej in mi ga takrat sploh ni omenila, da je kao nepogrešljiv pri tem. Razumem, da se to zgodi čez en čas, ne pa kar takoj drugi dan. Takrat mi je že bilo vse jasno o kvaliteti in profesionalnosti in sem raje pozabila na ta denar in sem si za slab mesec sama dol vzela podaljške. Bili so kot slama, čeprav sem si jih redno razčesavala :/ Za nameček mi jih je pa na koncu še nakodrala, da se ni videlo, kako se vidi različna dolžina, ker sem jih imela veliko premalo za mojo gostoto, ona je pa le zatrjevala, da bodo po par pranjih 3x bolj gosti, do česar seveda ni prišlo. Tako da bi morala vedno imeti skodrane, drugače se je redno grdo videlo kakšna razlika je.
Verjamem, da je nekaterim tam pozitivna izkušnja in nimam namena nobenega šimfati oz. mu delati slabe reklame, napisala sem pač samo svojo izkušnjo, mogoče bom kateri s tem pomagala 🙂
Lp

Jaz tudi zelo nezadovoljna s Fat cat.Dokler sem bila potencialni kupec za vse preparate sem bila oh in sploh, pa za podaljske, ki mi jih je tsko zategnila, da mi je lasisce dobesednk zateklo in imela sem rane.Nk si vzela niti toliko casa, da bi me pregledala lsisce, resit so me morali v drugem salonu, ker so mi zaceli zraven se lasje odpsdat, bolelo je kot hudic.Ko sem vse ze kupola, in mi je naredila podaljske, oz.za reklamacijo mi niti telefona dvignila ni, pitem sem sla osebno tja in me je narocila cez teden dni, jaz pa vsa zatecena,ehhh.kszastrofs.Je pa na prvo zogo prijazna, ustrezljiva frizetka, ko pa pride ko reklamacije, pa zmrzne, in ne niti ne prizna ze laicno ocitne napake

Glede na to kakšno bujno,absolutno debilno in preteklo (2017) mnenje imajo vsi tukaj, bom tudi jaz dodala svoje mnenje glede Nives in salona FatCat.
Podaljške sem si šla narediti k nekomu drugemu in sem prišla domov s katastrofo. Nives je bila edina, ki se je bila pripravljena ubadati z mano in mojo nerešljivo katastrofo od frizure, ki pa jo je perfektno uredila. Pa še kasirati mi ni želela polne cene, ker ji je bilo hudo koliko sem že tako zmetala ven denarja. Po nekaj časa sem dobila banalno idejo se pobarvati na črno in sedaj se pri Nives barvam nazaj na blond. Medtem ko me je Martin Perović po telefonu nadrl (!) brez, da bi sploh videl kvaliteto mojih las, me je Nives brez pomisleka vzela med svoje stranke in bila glede blondiranja takoj za akcijo. Moji lasje niso več črni in so le trenutek stran od belo blond barve – po 1 barvanju! Prav tako niso nič uničeni in zgubila nisem niti milimetra.
Vedno ko sem pri njej, so tam tudi svetovne dekline, super za pogovor, pa tudi z Nives je en sam smeh. Glede na šimfanje pa lahko rečem to, da sem sama prešimfala svojo bivšo frizerko, nakar mi je Nives rekla, da je vrjetno tudi ona delala po svojih najboljših močeh – A JE TO ŠIMFANJE DRUGIH FRIZERJEV!?
Nevem, kdo ste vse te, ki imate takšno negativno mnenje, ampak si zapomnite, da se vaša prezenca odraža in vpljiva na ljudi okrog vas – nadute babnice.

Mater si se spihala na sto let staro temo. Si zdej ok?

Ni mi jasno kaj pišete ene… Res ne…

Že pol leta si želim obiskati ta salon v Mariboru in nikakor ne dobim termina pri gospe Nives…

Kako je možno, da po vaše “tako slaba in neprofesionalna” frizerka ne sprejema novih strank?

Pa v teh časih, ko marsikdo toži, da nima dela… Pa da ljudje nimajo denarja…

Jaz si tako želim spremembo barve a me je strah, da bi mi frizer, ki ni podkovan uničil lase…

Res sem prejela sama dobra priporočila in se čudim tej zlobi na forumu…

L.D.

New Report

Close