DOBER FRIZER V LJUBLJANI ALI OKOLICI
Po kar nekaj preizkušenih frizerjih hodim samo še v salon Dvor k Nastji. Edina, ki do potankosti ustreže mojim željam. Cenovno ugodna.
http://www.bizi.si/FRIZERSKI-SALON-DVOR-ANASTAZIJA-DIMNIK-S-P/
Meni je tule zakon. Ne grem več drugam.
Jaz pa tukaj samo enkrat in nikoli več! Ostrigel me je na resice, imam ravne lase, bila sem čisto “scufana”, tisti dan je še nekako bilo, a naslednje jutro… groza. Vse je štrlelo, morda je to res komu moderna frizura, ampak za mojo resno službo… zanimivo pa je, ko so mi v drugem salonu že takoj povedali, da na moj tip las resice in tanjšanje ne pridejo v poštev. Pa sem bila popolnoma tiho in prosila najprej za mnenje.
Jaz sem zadnjič brskala po netu in našla priporočila za Studio B2, Rojčeva 18.
Sem se odločila,da grem preverit govorice in bila zares zadovoljna, frizerska mi je naredila nek nov stil barvanja,da izgledam res naravno,za prvi obisk sem dobila popust in stranke razvajajo z masko za roke.
Še nikol mi ni noben frizer dal toliko znanja v eni uri,kot sem ga dobila tukaj! Pa še naučila me je frizerka kako naj si sama naredim frizuro. Ne skrivajo trikov ampak te naučijo !!!!!
Ekološko organsko kozmetiko tudi uporabljajo…res super.
Res sem se noro dobro počutila. mmmm:-) še bom šla
Tudi jaz sem bila prvič v Studio B2, Rojčeva 18, nisem dobila popusta za prvi obisk, ni upoštevala moje želje za dolžino las, ostrigla me je ,,čudno,,. Čeprav mi je zagotovila, da si bom po takem striženju sama z lahkoto naredila frizuro, temu ni tako. Pa tudi z barvo nisem zadovoljna, računala pa je skoraj 80 evrčkov. Opazila sem tudi, da je salon potreben temeljitega čiščenja.
Skratka v Studi B2 nikoli več. Ne priporočam.