dober frizer v ljubljani – ki te ne ostriže v 5 minutah
Vem, že stokrat objavljena tema. Pa vseeno upam na kakšen nov predlog.
Ve kdo za kakšnega dobrega frizerja v Ljubljani, ki te ne ostriže v 5 minutah in basta. Ker sem se 2x strigla v tujini, mi je jasno, kakšni morajo biti prijemi, da ti že v enem tednu ne pade vsa frizura dol. Tukaj takega še nisem našla.
Tiste, ki imate takšnega frizerja, in verjetno zato dobro frizuro, veste kaj mislim.
O, jaz bi bila pa ful vesela frizerja, ki bi me ostrigel v petih minutah. Moja frizerka vleeeeče in vleeeeče; že lase mi umiva sto let, potem ostriže še kar ažurno, potem pa spet sto let suši.
Sama sem jako netalentirana pa si trikrat hitreje naredim frizuro.
Žal ti moje ne bi priporočila; čakam na odgovore ostalih.
Aljoša Ferrari
Priporočam Mič styling na Poljanski (nasproti Gimnazije Poljane). Tam sta dve res super frizerki in še nikoli nisem bila razočarana. Dejansko te obe postrižeta tako, da si lahko tudi sam potem narediš solidno frizuro. Aja, pa nobena od njiju ne teži z nekimi ultra modernimi frizurami – pač pokažeš slike, kaj bi ti, potem pa skombinirata glede na obraz, lase, …
Meni je center zelo od rok, zato občasno poskusim srečo drugje, pa mi je bilo doslej še vedno žal.
Jaz imam grozne lase, tanke, nikakve… in tisti frizer, ki je iz mojih las sposoben nekaj narediti, je mojster.
Veliko sem jih že preizkusila, pa se vedno znova vračam v Mič Styling na Kongresni trg. Edino tam me še nikoli niso zaj***. Pa res si vzamejo si čas za vsak las. Najboljši tam so mi Tomaž, Darja in Luka, ostalih še nisem preizkusila. Cenik si lahko ogledaš na njihovi spletni strani, se pa cene za striženje gibljejo nekje med 35 in 50.
Mi je pa tam všeč ne samo zaradi frizerjev, ampak tudi zato, ker imajo masažni stol, ki te fajn zmasira, ko ti umivajo glavo, ponudijo ti čaj, kavo… skratka, popolna storitev, ne samo striženje las.
Dresura frizure MARE, Vodnikova v Šiški, malo naprej od bolnice Petra Držaja.
Naročiš se seveda za Mareta.
Frizerski salon samo malo ven iz Lj. te ne postriže v 5 min..Super te postrižejo z vrhunskim materijalom po zelo solidni ceni.Dobiš še kavico ali čaj in pecivo pa zaradi tega ni cena višja.Zelo veliko ti tudi svetujejo o frizuri .Ne bo vam žal, ker so prsti frizerke zelo izurjene in izkušene.Pokličite na tel.01/365-21-06.
Matej Bogataj je ambasador za Schwarzkopf Professional. Najboljsi frizer v Ljubljani! Priporocam! Naredi tocno tako kot si zelis, seznanjeni z vsemi trendi…
https://www.facebook.com/pages/Frizerstvo-Bogataj/1669018639997681?fref=ts