Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober frizer v Novi Gorici? Svetujte, proooosim

Dober frizer v Novi Gorici? Svetujte, proooosim

Prosim, če mi lahko svetujete kakšnega dobrega frizerja v Novi Gorici ali okolici, ki bi znal zadeti barvo (nujno rabim barvanje narastka). Ne morem trenutno k svoji frizerki, pa bi šla tu. Vesela bom vsakega namiga.

Hvala, hvala:)

Matjaž?

Ma kaj ste res vse tako mahnjene na moške frizerje!? Ajajaj…..

Ma lahko je tudi frizerka, daj no:)) Karkoli, moški, ženska, samo da je dober/dobra!:)

Kje je ta Matjaž? Nisem iz teh krajev, tako da res prosim za bolj natančno usmeritev.

V Hitovi stavbi, tam kjer je Nova KBM. Nasproti gradbišča , kjer bo stal Eda center, v ozdju pa Trgovska hiša. Pri Matjažu delata še dve ženski, tako da ni samo moških… 😉 Sem pravkar od njih in zelo navdušena…

Ooo, hvala. A se je treba naročit?

Salon Pavel. Jst se barvam in strižem pri Ani. Ni poceni, ostrižejo pa super.

http://www.fs-matjaz.si/intro

Ja je bolje kakšen dan prej poklicati. Meni strižejo vsi dobro, nisem pa “neka jako” zahtevna stranka! 😉

Prisegam na Frizerski salon Pavel, frizerko in solastnico Martino 🙂

Matjaž je moja žlahta … pa roko na srce … nisem slišala ravno kake hudo pzitivne na njegov račun. ĆEprav se je sedaj res preselil in dobil nove delavke … tako da je lahko stanje kaj drugačno.

Vsekakor je pa daleč naokoli najboljši Pavel … vendar ne vem če dobiš sedaj v tem terminu še kaj fraj. Mene je v zadnje strigla Martina in sem bila zadovoljna.

meni osebno je všeč tudi andrejka ki je prej delala pri pavelu in ima zdaj svoj salon…

Definitivno Pavel ali pa Martina. Andrejka pa je bila dobra, dokler je delala pri Pavelu in še par mesecev kasneje, potem pa se je kar poznalo, da nima nikogar nad sabo. Tako da ja, Pavel ali Martina.

Hvala vsem za odgovore. Vendar sem zmedena. Bugi, praviš, da Matjaž ni OK. Torej Pavel? Ali Martina. Kje je pa Martina? Če gledam po tel. imeniku, jih je cel kup. In če grem kar tja? Mogoče me pa vzamejo brez naročila. Saj pravijo, da je kriza:) Da jim upada promet.

ce delajo po narocilu,se naroci

*****Tudi zate sonce sije****

Jaz že leta hodim v Mič stayling na Gradnikovi, nasproti novega zdravstvenega doma. Patricija in Janja sta 1A.

Živi in pusti živeti

Marina in Pavel sta mož in žena in imata salon v Skb stavbi, tel:3333077

dobro

Iščem dobrega frizerja v okolici Nove Gorice, odločam se med salonoma Hiša lepih las v Vrtojbi in salonom Tina v Rožni Dolini. Ima kdo kakšne izkušnje?

ojla
mene zanima če je kak frizer v NG k dela kitke?

v Hitovi stavbi je cenovno zelo ugoden, modno osveščen frizer Robert, Frizerski salon SH1. Ni vedno v Sloveniji ker ima salon tudi v tujini.

Zdravo,

ali mogoče katera ve kakšne cene ima frizer Matjaž Cej, enkrat je imel objavljene na spletni strani, zdaj ne več.
Hvala.

Lp

Aja in ali ste zadovoljne z njim? Sama seM zamenjala že nekaj salonov v NG in kar nisem zadovoljna, včasih je boljše včasih je slabše,….večinoma pa ni to to.

Živjo, mene pa zanima ali katera ve kje v Novi Gorici ali okolici delajo dobre, kvalitetne trajne?

studio B – Boštjan. Meni jo je ful fajn naredu 🙂

New Report

Close