Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dober frizer

dober frizer

Iščem res dobrega frizerja/frizerko na območju Domžal, Trzina, Kamnika,…
moja je šla namreč predčasno na porodniško, jaz pa nujno rabim koga, ki bi mi naredil poročno frizuro.

Mi lahko koga predlagate?:=)

Hvala

V Domžalah Pri Ložarju, je dobra frizerka.

Frizer Sašo na Slamnikarski zraven Kitajske. Vem da dela dobre poročne frizure. Vsaj moji prijateljici jo je naredil 🙂 Hodim k njemu že kar nekaj let in ga ne zamenjam. Ima pa vsaka svoj okus, tako da ne me lovit, če boš imela uničeno poroko 😉

K frizerju Sašotu sem šla enkrat in nikoli več, strigel me je Miha. GROZA!!! Leto in pol sem si puščala dolge lase, potem ko me je kar dvakrat krepko zafušal, so bili moji lasje spet kratki :(.
Po mojih izkušnjah delajo super frizure pri Mihaeli v DOmžalah.

Jaz mam frizerko Vido, je tam pri radiu Hit in je ne zamenjam za noben denar. Ti jo toplo priporočam, ne boš razočarana.

Jaz že nekaj let hodim k Sašotu in sem zadovoljna.

Najbolša v Domžalah je Mihaela,sem bila pa že skoraj v vseh salonih.

Studio Tamara, Ulica Nikola tesla. SUPER…TOPLO PRIPOROČAM…

no, tale Tamara me u bistvu zanima, ja!
H kateri pa hodiš, a prav k njej? pa cene?

Ja, načeloma hodm prou k njej, ali pa k Vesni…obe full luštni, se da zment… fajn nardita…TAMARA JE PA ITQ CARKA… Ja, cene so pa temu primerne…jst sm dala nazadnje (cca.2 meseca nazaj) okrog 45 €, za umivanje, striženje in fenanje (imam srednje dolge lase). Roko na srce ni glih pocen, sam jst sm njena stranka cca. 8 let in full zadovoljna. Če želiš tel. št. mi pošlji mail.

hvala Pati za info., sem že našla cifro na netu.

ursikamala, prosim po obisku pri Tamari mi sporoči, kako si bila zadovoljna. OK? Kaj v tem forumu, pod naslov TAMARA.ok? LP pa čimlepšo pričesko, tudi jst grem ta teden pod škarje.

ojla kaj mi lahko kdo predlaga kakšen res dober salon v mariboru kjer delajo zares dobre frizure? denar ni problem…problem je najt dobrega frizera. pa ne marko matjaž ker sem čula same slabe stvari o njem…tnx

Res dobr frizer v Domažah je tudi frizure sonja,pri policiji.Jaz hodim k njej že 5 let in je super.Dobro naredi in cene so znosne.

kje pa je ta frizer v domžalah?

New Report

Close