Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dober frizerski salon v MB

Dober frizerski salon v MB

Po dvanajstih letih bolj ali manj enake pričeske sem se odločila posloviti od dolgih las, zato bi želela, da mi svetujete kakšnega frizerja v MB, ki ti lepo svetuje, se ti malo bolj posveti, ima precej revij, kjer lahko zbiraš frizure… hkrati pa ni preveč drag :(.

ojla:)

meni je bil všeč frizerski salon marko matjaž. cenovno ugoden se mi je zdel. njihov frizer jernej mi je vedno naredil ful lepo pričesko in mi svetoval, hkrati pa upošteval moje želje.

lp s.

Menda obstaja en program, kjer si lahko sam, na računalniku, pogledaš katere pričeske ti pristajajo. A mogoče kdo kaj ve o tem?

Doris,

ta program obstaja pri Marko Matjažu in kolikor vem so včasih imeli tudi v pristanu!!!

Kolikor vem je v City parku modni frizerski salon TIP-TOP in baje zelo dobro strižejo in sedaj imajo akcijo na cene za 2 vrsti trajne (od 5.400 – 6.200 sit) , poglejte!

ob trustu oz.trgovine noc in dan na gosposvetski je friz.salon INSIDE…ful je vredu si vzame cas za stranko in odlicno nardi…strize znane slovence kot so powerke. sebastjan,. rebeka dremelj….itd itd

Heh, za njih si verjetno res vzame čas :))) Si za “norm.” stranke tudi?

Jaz pa moram dati eno hudo reklamo za “Frizirnico pri Ingi” v Mb. Svetovno vzdušje, punce s šefico na čelu obvladajo striženje, ful lepi frizerski salon, opremljen a la Južna Amerika stil :)) Treba se je naročit, in res se ti posvetijo.

New Report

Close