Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DOBER GLAS V DEVETO VAS…

DOBER GLAS V DEVETO VAS…

Hej,
mi je prišlo nekaj na misel.
Prebiram tele vrstice in si mislim: mar ne bi bilo fino, ko bi zbrali za tale naš Jadran nekoliko bolj konkretne informacije in bi vsak, ki je kje že letoval, pa je bil zelo zadovoljen, napisal še telefon in naslov, kje je bil, pa nekaj bistvenih prednosti, zakaj mu je bilo tako všeč.

Jaz brskam po www straneh, pa je vse kar fino videti, vendar pa velikokrat videz lahko pošteno vara. Ko pa si tam, pa je vse drugače…
Saj agencijska ponudba je fina in tudi že malo preverjena, ampak zakaj bi pa vedno morali plačevati te presnete provizije?!

Kaj mislite? A bi mi poslali en dober glas naokoli?

Iza, vidiš, vsi svoja odkritja skrbno čuvamo zase. Ko enkrat najdeš nekaj res enkratnega, ne daš kar tako telefonske iz rok, še znancem ne, kaj šele na forum:).

ja, jaz sem svoje odkritje dala iz rok, namreč telefonsko številko.

Drugače sem pa res opazila, da na tem forumu niso ravno velikodušni z dajanjem podatkov, vsak si želi samo izvedeti, vzeti….

Pa je fino, je dober občutek, če kdaj tudi kaj od sebe daš…. Npr. telefonsko številko apartmaja, kjer si doživel nepozabno poletje… 🙂

Mislim, da je večji problem, da enostavno ne shranjujemo tel. številk. Vsaj jaz jih ne, ker grem vsako leto drugam.
Se strinjam, da bi bilo lepo, ko bi se jih nekaj našlo in napisalo nekaj tel. številk.

lp

New Report

Close