dober hipnoterapevt ?
gre za motnjo hranjenja ….
[/quote]
kot je že nekdo prej napisal…Pajntar je dober hipnoterapevt..ne vem sicer, če še dela…regresoterapevt – nehipnotična regresija, pa en najboljših svetovnih Jan Erik Sigdell…živi v Dutovljah ali kdo izmed njegovih učencev..če te kaj več zanima glede nehipnotične regresoterapije, s katero se tudi da morda kaj pomagat pri motnji hranjenja…zs…da tu ne razlagam na dolgo in široko :).. Lp.
Pozdravljena.
Obreš se lahko na Silič Natašo, ukvarja se tudi z ostalimi oblikami zdravljenja (bioenergija, zeliščarstvo, hipnoterapija, numerologija, radiestezija, in še in še). Najdeš jo v Mirnu pri Novi Gorici. Št.: 031-327-985
Moja izkušnja:
zelo pozitivna, hipnoterapevt te ne more v nič prepričati, če to sam ne želiš storiti. Če si odločena, da boš pri sebi nekaj spremenila in da ti to uspe s pomočjo hipnoze, je to samo tvoj dosežek. Pol poti je že prehojene. Pri vsem si zavestna. Drugače si pa poglej kakšen posnetek na You-tubu.
Natašo toplo priporočam.
A ti ni kapnilo zakaj te nobeden ni mogel hipnotizirat? Zato, ker sama nisi zavestno pustila, ker se nečesa zelo bojiš, da bi v hipnozi povedala!! Ker ne veš kaj sploh hipnoza je in kje vse te hipnotizirajo….
sem daleč od tega, da sem labilna oseba, vendar sem nekatere travme iz otroštva poštimala pri hipnoterapevtu.
A ti ni kapnilo zakaj te nobeden ni mogel hipnotizirat? Zato, ker sama nisi zavestno pustila, ker se nečesa zelo bojiš, da bi v hipnozi povedala!! Ker ne veš kaj sploh hipnoza je in kje vse te hipnotizirajo….
sem daleč od tega, da sem labilna oseba, vendar sem nekatere travme iz otroštva poštimala pri hipnoterapevtu.
[/quote]
Ja, saj vidiš, da iz nje govori sam ego, ego pa ne dopušča izgube kontrole in se ima za “nekaj več”, se ne “prepušča”, torej takim ne moreš pomagat s hipnozo, že s čim drugim težko, ker so “najbolj pametni”.
Ona hipnoterapijo obvlada: http://www.sprostitvene-tehnike.si/
[/quote]
Točno to to je fora da te nihče ne more. Če sam ne pustiš nič ne bo šlo. To je tako povsod.
Ja, saj vidiš, da iz nje govori sam ego, ego pa ne dopušča izgube kontrole in se ima za “nekaj več”, se ne “prepušča”, torej takim ne moreš pomagat s hipnozo, že s čim drugim težko, ker so “najbolj pametni”.
[/quote]
Saj je bilo tako brati ja. Če si hudi ego kako ti bo sploh lahko kdo pomagal, težka je to res.
Bila sem pri hipnoterapevtu dr. Pajntarju v Kranju. Ni drag. Ponavadi je potrebno vsaj na 3 ali 4 terapije, meni je pomagala že ena sama.
Tri mesece po eni sami terapiji sem premagala paniko-strah pred nečim, kar me je mučilo 45.let.
Pomaga tudi pri odpravljanju različnih zasvojenosti, kot sem izvedela iz poznanih virov 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uspešno.
Priporočam.