Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober in poceni mizar????

dober in poceni mizar????

Ker moramo v (zelo) bližnji prihodnosti opremiti našo hiško, potrebujem zares dobrega, resnega in “poceni” mizarja, saj nameravamo celotno pohištvo narediti pri njem (kuhinja, dnevna, predsoba, spalnica, 2xotroška soba…).

Prosim za telefonske oz. kontakte preverjenih mizarjev…

Hvala in lep pozdrav, Lojzi

a v Spodnjem Dupleku?? aja, center sveta Ljubljana..

Priporočam Mizarstvo Zupanc. Korektni, lepa in kvalitetna izdelava. Na netu poisšči naslov.

Mi imamo tri njihove sobe.

Marjana

Kaj je za tebe poceni, to mi povej???

Da pristavim svoj lonček – kdo pa bi naredil (Ugodno) sedežno garnituro po meri – imamo majhno dnevno sobo, pa še ta je pregrajena na sedežni in delovni del in so vse garniture v trgovinah preširoke in pregloboke. Za kakšen nasvet bom zelo hvaležna.

Lojzi,če želiš kontakt,mi pusti svoj meijl,pa ti pustim tel.št.mizarja.

Alenkasi, hvala. Moj mail je zvezdica-zaspanka@hotmail.si

Za 8.20 pa naslednje: poceni ni vedno poceni, vedno gledam na kvaliteto in ceno, ki mi jo izvajalec ponudi, saj nisem toliko bogata, da bi poceni plačevala 😉

Pa lep dan še naprej,
Lojzi

gospod lojze,če potrebujete mizarja za izdelavo notranje opreme sem vam na voljo na tel:040 882-933,matej rajterič montaža pohištva s.p.tunjice 42 KAMNIK

Jaz lahko rečem za Gregorja Perovška da je vrhunski. Izdela notranjo opremo po meri, da se vse zmeniti z njim.

Vaš link

Upam, da ste še zainteresirani za mizarja. Lahko Vam ponudim svoje usluge, saj že več kot 15 let uspešno izdelujemo izdelke za nemški in domači trg. Povejte kaj potrebujete, mi pa Vam bomo pripravili ugodno ponudbo.
Kontaktirate me lahko na mail. boris.mizarstvo@siol.net ali na tel 040 871 120.

Lep pozdrav
Boris

Boris spletne strani pa nimate?

Priporočam mizarstvo mples delo so opravili v dogovorjenem roku brezhibno natančno kot je poslovno pravlino priporočam vsem

Zidarja pol z mizarjem, arhitektim 🙃☺ poznam, ampak resno sploh ne bom tu Zal.

New Report

Close